20.6 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„M-am inteles cu domnul Staicu in proportie de 90 la suta!“

„M-am inteles cu domnul Staicu in proportie de 90 la suta!“

Se pare ca fostului capitan al Universitatii si al Nationalei i s-a propus sa-si aleaga intre functia de director tehnic si cea de conducator al clubului

Costica Stefanescu, celebrul capitan al „Craiovei Maxima“ si al Nationalei Romaniei, a fost anuntat ca director tehnic al Universitatii inca din finalul perioadei Netoiu. Stefanescu a venit miercuri in Banie, dar, dupa antrenamentul de dupa-amiaza, surprinzator, a parasit Craiova, lasind loc de interpretari. Intrebat despre aceasta problema, Dinel Staicu a spus ieri-dimineata: „Stefanescu nu a plecat. A plecat ca sa se prezinte la Resita. S-a dus de fapt ca sa-si faca bagajul, nu sint alte probleme. Ne reintilnim la Resita. La Craiova este o preselectie a jucatorilor, iar la Resita va fi selectia propriu-zisa“. Ni s-a parut destul de nefiresc ca un director tehnic sa nu asiste la meciurile de selectie din Craiova, motiv pentru care l-am interpelat telefonic pe Costica Stefanescu.

– Conducerea actuala a Universitatii v-a facut o oferta. Care este raspunsul dumneavoastra?

– Despre ce oferta ma intrebati? Ce stiti dumneavoastra?

– Inteleg ca vi s-a propus functia de director tehnic. Asa au fost informate mass-media.

– Da, va raspund. N-am reusit inca sa punem la punct toate detaliile, deoarece domnul Staicu a fost foarte ocupat. In plus, mai aveam si eu unele probleme personale de rezolvat, motiv pentru care am stabilit ca, probabil, duminica sa ne reintilnim pentru a clarifica anumite detalii legate de posibila colaborare cu clubul meu de suflet, Universitatea.

– Acesta ar fi deci motivul real pentru care ati parasit miercuri seara Craiova?

– Da.

– Fara suparare, dar astazi (ieri – n.r.) este un meci-selectie si un director tehnic n-ar fi trebuit sa fie prezent?

– Sint destui oameni acolo. Iar eu, v-am mai spus, am unele probleme personale si doar acesta-i motivul real.

– Oricum, venirea dumneavoastra la Universitatea pare a fi in coada de peste, ca sa folosesc un termen ziaristic?

– Nu, in proportie de 90 la suta problemele sint clare. Au mai ramas doar unele detalii de clarificat.

– Si aceste detalii nu vreti sa le relatati presei?

– Sint chestiuni care privesc cele doua parti, conducerea clubului si eu.

– La Dinamo, intre directorul tehnic si antrenorul principal, doi tehnicieni orgoliosi, au aparut unele probleme privind luarea deciziilor hotaritoare. Nu fac nici o aluzie, ci doar intreb: prevedeti o asemenea situatie si la Universitatea? Acesta ar fi „detaliu“ incomod, de 10%, pentru care ati plecat si abia saptamina viitoare reluati dialogul?

– Nici vorba! In momentul cind vom bate palma, atunci cu siguranta ca lucrurile vor fi clare si fara jumatati de masura. Vor fi clarificate competentele fiecaruia si toate celelalte probleme.

– La inceputul convorbirii noastre ati lasat sa se inteleaga ca ati avea si o alta oferta in afara de cea de director tehnic?

– Ca sa fiu sincer, am avut si o alta discutie, adica o alta oferta, o functie de conducere. Luni pot oferi insa raspunsuri clare.

– Bine. Ce ziceti insa de lotul actual. Cam slabut?

– E un inceput cu problemele inerente. Sintem presati de timp si lotul, intr-adevar, este „subtiat“. In plus, nici structura organizatorica a clubului nu este inca definitiva.

– Totul depinde si de buget. Ce stiti?

– Mi s-a spus ca nu vor fi probleme financiare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS