11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv si-a aminat stagiul montan

Extensiv si-a aminat stagiul montan

Lotul divizionarei B din Parcul „Romanescu“ trebuia sa plece ieri intr-un stagiu de pregatire centralizata, de 12 zile, in statiunea Poiana Brasov. In ultima clipa insa, cantonamentul de la poalele Postavarului a fost anulat, astfel ca oltenii se vor pregati si saptamina viitoare tot in Banie. De ieri insa, programul de pregatire s-a modificat, in sensul ca elevii antrenorilor Silaghi, Neagoe si Bita vor efectua cite doua antrenamente zilnic, simbata urmind sa se desfasoare un joc-scoala. Motivele pentru care fotbalistii divizionarei B craiovene nu au mai plecat ieri la munte sint urmatoarele: lotul de jucatori nu a fost definitivat, iar la Poiana Brasov nu s-a gasit un teren corespunzator pentru pregatire. Cel mai probabil, baietii Extensivului vor efectua un cantonament montan incepind de pe 22 iulie, in statiunea vilceana Govora.

In alta ordine de idei, Arpad Laczko, aflat la final de contract cu gruparea craioveana, a trecut zilele trecute prin Banie, pentru a negocia cu patronii Extensivului un nou angajament. In principiu, Laczko si-a dat acordul pentru a ramine la Extensiv, insa numai dupa ce isi va rezolva citeva probleme familiale in orasul natal. Incepind de astazi, talentatul mijlocas urmeaza sa se prezinte la sedintele de pregatire ale echipei craiovene.

Mijlocasul Pavel Badea a trecut ieri pe la stadionul Extensivului pentru a-si lua ramas-bun de la coechipieri, tehnicieni si conducatori, el prezentindu-se aseara la antrenamentul Universitatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS