17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportBeldeanu si elevii sai n-au avut vacanta

Beldeanu si elevii sai n-au avut vacanta

Aurel Beldeanu n-a avut vacanta in aceasta vara fierbinte, antrenamentele echipei de tineret desfasurindu-se in toata perioada vacantei, dar de o alta intensitate fata de pregatirea din timpul campionatului. N-au participat jucatorii – elevi din ultimul an de liceu, acestia sustinind examenele de bacalaureat. Si, oricum, cei care au terminat junioratul si nu sint in vederile echipei mari trebuie sa-si caute echipe.

Fundasul Ovidiu Batineanu a parasit Bania. Desi se vorbea de un posibil contract in Anglia, se aude ca acum s-ar afla in Italia, la Lazio. Colegul lui, Alin Popa, a ajuns la Dunarea Calafat, echipa care are ca obiectiv promovarea in Divizia B.

Aurel Beldeanu a spus: „Lotul cu care Universitatea-tineret va aborda campinatul 2002/2003 nu s-a definitivat, acum se stabileste. Dupa toate probabilitatile, voi pastra cinci-sase jucatori din «vechea garda», plus grupa lui Marius Purcaru, care este vicecampioana nationala. Lista va fi completata dupa ce echipa mare isi va definitiva lotul. Probabil ca din lotul largit al lui Sandoi voi primi si eu citiva jucatori. Oricum, prevad o concurenta pe posturi. Infuzia cu tinerii vicecampioni nationali e binevenita“.

Despre obiectivul formatiei de tineret, Beldeanu a spus: „Tineretul este, intr-un fel, echipa a doua a Universitatii. Obiectivul este cel cunoscut: pregatirea jucatorilor pentru accederea in prima echipa. Iar echipa poate avea, de la meci la meci, o alta distributie, in functie de problemele de la echipa mare (suspendari etc.)“.

In privinta variantei ca Aurel Beldeanu sa fie si secund la echipa mare, „principalul“ Emil Sandoi a spus: „Nu decid eu numirea antrenorilor. Sa vedem…“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS