16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSport„Atitudinea lui Craioveanu este lipsita de fair-play“

„Atitudinea lui Craioveanu este lipsita de fair-play“

Clubul Rapid Bucuresti considera lipsita de fair-play atitudinea jucatorului Gheorghe Craioveanu, care nu si-a respectat promisiunea de a veni ieri, in tara, pentru a semna contractul cu gruparea giulesteana.

Referindu-se la aceasta situatie, secretarul general al clubului giulestean, Cristian Costache, a spus: „Gheorghe Craioveanu trebuia sa soseasca joi (ieri – n.r.), din Spania, pentru a semna contractul cu echipa Rapid, insa a sunat si ne-a spus ca nu poate veni, deoarece nu are cum sa prinda cursa respectiva. Noi ii respectam alegerea, dar consideram ca atitudinea lui este total lipsita de fair-play.“

Se pare ca Gica Craioveanu nu a venit in tara pentru ca este in tratative cu o formatie din liga a doua spaniola. Astfel, presedintele clubului Getafe, Angel Torres, a spus ca Gheorghe Craioveanu va juca in sezonul viitor la echipa pe care o conduce. „Nu cred ca jucatorul roman va evolua la o echipa din tara sa. Am discutat cu Craioveanu si cu reprezentantul sau si am stabilit ca in curind il vom prezenta ca jucator al echipei Getafe“, a precizat presedintele gruparii spaniole. Angel Torres a adaugat ca acest transfer a fost perfectat si ca, in opinia sa, nu vor exista probleme in semnarea contractului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS