13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPloua cu fotbalisti la Universitatea

Ploua cu fotbalisti la Universitatea

Sapte jucatori, dintre care patru sirbi, au venit ieri sa dea probe la gruparea olteana

Universitatea a organizat ieri-dimineata un trial la cantonamentul din Lunca Jiului, la care au participat mai multi jucatori din tara si din strainatate. In primul rind, este vorba despre patru fotbalisti sirbi, nicidecum sloveni, asa cum anuntasera oficialii clubului marti, care au venit sa dea probe la gruparea alb-albastra. Cei patru au evoluat in sezonul trecut in liga a doua sirba si se numesc: Josic Nenad (mijlocas, 28 de ani), Josic Boban (mijlocas, 26 de ani), Mirko Bobici (fundas, 28 de ani), Damir Ivovici (mijlocas, 29 de ani).

In afara de fotbalistii adusi din Iugoslavia, la selectia de ieri au mai fost prezenti: Daniel Dunareanu, (fundas, 27 de ani, Astra Ploiesti), Dorel Zaharia (mijlocas, 24 de ani, Midia Navodari), Liviu Stefan (atacant, 24 de ani, Midia Navodari) si Mihai Herlescu, un fotbalist roman care in ultimii ani a evoluat in Australia. Nu au lipsit fotbalistii prezenti la reunirea de marti seara, Dorin Hirsu, Romeo Radoi si Adrian Arcanu, care au fost adusi de Emil Sandoi de la Pandurii Tirgu Jiu, formatie pe care a antrenat-o in sezonul trecut.

Trialul a fost condus de Emil Sandoi si de Gigi Ciurea si a fost supervizat de Costica Stefanescu. Acesta a evitat sa faca vreun comentariu in timpul selectiei, iar dupa-amiaza a discutat cu oficialii clubului. Daca partile s-au inteles, fostul capitan al Craiovei Maxima“ va fi instalat director tehnic. Sandoi si Ciurea au impartit jucatorii in doua echipe, „verzii“ si „portocalii“, care au disputat un meci de doua reprize a cite 35 de minute. Iata echipele care au evoluat: „Verzii“: Hirsu – Dunareanu, R. Radoi, Arcanu, Nenad – D. Zaharia, Boban, Herlescu, Bobici – Ivovici, L. Stefan. A mai jucat: Silvasan. „Portocalii“: Banica – Dragomir, Baldovin, Vochin, Rada, Ursu – C. Dinu, Plesan, Vigariu – Manta, Verdes. A mai jucat: Bogdan. Intilnirea s-a incheiat cu victoria „portocaliilor“, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Manta, Verdes, respectiv Silvasan.

Intilnirea dintre Dinel Staicu si jucatori, pentru a negocia contractele de joc, programata initial ieri, a fost aminata pentru astazi. Tot astazi, de la ora 18.00, este programat un joc-scoala, iar miine, dupa antrenamentul de dimineata, oltenii vor pleca in cantonamentul de la Semenic, de linga Resita. Simbata este programat un amical cu CSM Resita, de la ora 11.00. Selectia inceputa ieri va continua si in cantonamentul de la Semenic, unde sint asteptati si alti jucatori pentru a da probe.

Din cauza pretentiilor exagerate ale clubului FC National, transferul lui Corneliu Papura la Universitatea a picat. Chiar daca jucatorul si-ar fi dorit sa revina in Banie, presedintele bancarilor, Gino Iorgulescu, a solicitat in schimbul dezlegarii 200.000 de dolari.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS