10.6 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNegrila antreneaza Gilortul Tirgu Carbunesti

Negrila antreneaza Gilortul Tirgu Carbunesti

Florin Cioroianu este vizat pentru postul de manager general

Incepind de ieri, divizionara B gorjeana Gilortul Tirgu Carbunesti are un nou antrenor principal. Fostul jucator al „Craiovei Maxima“, Nicolae Negrila, va pregati in acest sezon echipa gorjeana. „Negoro“, ultima oara la Extensiv, va fi ajutat de tehnicianul care si-a adus contributia la promovarea carbunestenilor in cel de-al doilea esalon, Mihail Marian.

Pentru postul de manager general este vizat craioveanul Florin Cioroianu, presedintele de onoare al echipei, Cristian Toader Pasti, spunind ca acesta este asteptat la Carbunesti. Toti jucatorii care au activat in sezonul trecut la Gilortul s-au prezentat marti la reunirea lotului, alaturi de acestia aflindu-se in probe si alti tineri fotbalisti. Toti jucatorii au fost trimisi de conducere in aceasta vacanta pe Litoral, iar consiliul local a aprobat premierea acestora pentru promovarea in Divizia B cu cite opt milioane de lei.

Cristian Toader Pasti a spus ca au fost demarate deja lucrarile de construire a tribunelor stadionului din Carbunesti, care va avea o capacitate de 3.000 de locuri. In ceea ce priveste obiectivul pentru sezonul care va incepe in luna august, conducerea echipei a hotarit ca acesta este mentinerea in Divizia B. In urmatoarele zile, echipa va pleca intr-un cantonament de pregatire centralizata, antrenorii avind de ales intre statiunile Govora, Herculane si Bala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS