11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCupa „Olimp“ Craiova, reusita deplina

Cupa „Olimp“ Craiova, reusita deplina

TC Olimp s-a situat pe primul loc in clasamentul general al turneului

Moderna baza de tenis „Olimp“ din Craiova a gazduit pina ieri cea de-a doua editie a turneului de categoria a treia dotat cu Cupa „Olimp“. Timp de patru zile (7-10 iulie), Craiova a beneficiat de intreceri atractive, cei 110 participanti – numar record pentru Banie – luind startul la cele patru categorii de virsta (10, 12, 14, 16, m si f).

Ilie Cojan, mentorul TC Olimp si directorul concursului, a spus: „Audienta, organizarea si rezultatele vorbesc de la sine despre efortul urias, nu numai financiar, depus in organizarea unui turneu de categoria a treia, singurul desfasurat in Craiova. Pentru un asemenea turneu trebuie indeplinite conditii clare, criteriile fiind stabilite si precizate de comisia de competitii a FRT. Participantii si oficialii acestui turneu – dupa cum probabil ati constatat – au avut cuvinte de lauda si multumiri pentru aceasta a doua editie a Cupei «Olimp». Personal, am o dubla satisfactie, una legata, cum va spuneam, de reusita organizarii, iar cealalta de rezultatele sportivilor clubului meu. TC Olimp s-a clasat pe primul loc in clasamentul general, motiv pentru care ii felicit pentru aceste performante. Trebuie sa mai fac o precizare importanta: in organizarea acestui concurs am fost ajutat de multi oameni de bine, sponsori, autoritati locale“.

In clasamentul general, pe primele trei locuri s-au situat urmatoarele cluburi: 1. TC Olimp, 2. Oltchim Rimnicu Vilcea, 3. Arpechim Pitesti. In concursurile individuale, cistigatorii Cupei „Olimp“ sint urmatorii: cat. 10 ani: Fl. Bragus (Oltchim); cat 12 ani: M. Dragoi (Arpechim); cat. 14 ani: R. Musat (Electrica Timisoara); cat. 16 ani: V. Stanica (TC Olimp) – masculin; cat. 10 ani: E. Bogdan (TC Olimp); cat. 12 ani: B. Dumitrascu (Oltchim); cat. 14 ani: O. Stanica (TC Olimp); cat. 16 ani: A. Tunaru (CS Alice Pitesti) – feminin. In competitia seniorilor s-a impus Alin Zorila (CSS Tirgu Jiu), iar proba de dublu masculin (13-14 ani) a fost cistigata de perechea A. Vlad (TC Olimp) / R. Musat (Electrica). Cupa „Olimp“ a fost dotata cu premii in valoare totala de 35 de milioane de lei.

Altfel, Cupa municipiului Craiova, turneu de categoria a IV-a care trebuia sa se desfasoare incepind de astazi si pina pe 15 iulie, in organizarea CSM Craiova, s-a aminat deoarece la baza sportiva de la Tineretului se fac lucrari de termoficare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS