29.3 C
Craiova
duminică, 2 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportBogdan Nicolae si Papura vin la Universitatea

Bogdan Nicolae si Papura vin la Universitatea

Fotbalistii Universitatii se vor reuni astazi, de la ora 17.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“, sub conducerea antrenorului Emil Sandoi, pentru prima sedinta de pregatire de la revenirea de la Brasov. Emil Sandoi nu a stabilit inca toate detaliile contractului pe care il va semna cu noul patron al Universitatii.

Din acest motiv, el nici nu si-a numit antrenorii secunzi cu care va colabora. Costica Stefanescu este favoritul lui Dinel Staicu pentru postul de director tehnic, mai ales ca ambii au mai colaborat la CSM Resita.

Universitatea il va coopta in lot pe fundasul central Bogdan Nicolae, care a fost pus de Steaua pe lista de transferari. Papura, care se antreneaza acum cu FC National, si-a dat acordul verbal de a reveni la Universitatea. Tot la capitolul noutati, l-am putea include si pe Fane Cioaca, el urmind sa devina preparatorul fizic al echipei.

Tot astazi, este asteptat in Banie si Gigi Netoiu pentru a-i ceda gestiunea clubului lui Dinel Staicu. Este posibil ca Netoiu sa organizeze si o conferinta de presa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS