25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGica Craioveanu va semna cu Rapid

Gica Craioveanu va semna cu Rapid

Fostul atacant al Universitatii Craiova, Gica Craioveanu, care a activat timp de sapte ani in campionatul Spaniei, va evolua in sezonul viitor la formatia Rapid Bucuresti. Craioveanu a fost jucatorul cluburilor spaniole Real Sociedad si Villarreal, acesta din urma oferindu-i romanului un contract pe inca un an. Fotbalistul oltean a refuzat propunerea de prelungire a contractului facuta de diriguitorii „Submarinului galben“ deoarece in ultimul an a „lustruit“ banca de rezerve, prinzind foarte rar un post de titular.

Gica Craioveanu, care va veni in Romania astazi sau miine, a spus ca doreste sa evolueze in linia ofensiva a Rapidului alaturi de Daniel Pancu si ca spera sa alcatuiasca impreuna cu „Pancone“ cel mai bun cuplu de atacanti din Romania. Jucatorul oltean a afirmat ca isi doreste sa cistige alaturi de Rapid campionatul Romaniei si sa mearga cit mai departe in Cupa UEFA.

Gica Craioveanu a precizat ca va parasi imediat clubul giulestean daca patronul gruparii bucurestene, George Copos, il va trata la fel ca pe portarul Bogdan Stelea, care a fost trimis sa se antreneze cu echipa de tineret in urma unei gafe pe care a facut-o intr-un meci din campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS