16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„GP“ Calafat a plecat la Govora

„GP“ Calafat a plecat la Govora

Divizionara C Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ Calafat, fosta Dunarea Calafat, a plecat ieri in statiunea Govora pentru un stagiu centralizat de pregatire. Timp de 12 zile, Marian Bicu va coordona la Govora cite trei sedinte de pregatire zilnic, punind acceptul in primul rind pe acumularile fizice. Nu vor fi neglijate nici jocurile de verificare, tehncianul calafetean intentionind sa-si testeze echipa in sapte-opt meciuri amicale. Conducerea gruparii calafetene a deplasat in cantonamentul montan urmatorul lot de jucatori: Barbu, Duta, Combei – portari; Dita, Ionel, Gheorghe, Grigorie, G. Oprea, Cita, Troaca, Icalas, Iancu, Coltatu, Carsin, Voica, Baltaretu, Stancu, Epure, Stere, I. Matei, L. Matei, Stoica, Ailenei, Preda, Dumitrascuta – jucatori de cimp. Junorii Gheorghe, Grigorie, I. Matei. Stoica, Preda si Dumitrascuta au fost legitimati de la Scoala „G.P.“

Jucatorii A. Corneanu si Radoi nu au facut deplasarea la Govora, primul fiind pus pe lista de transferari, iar cel de-al doilea a fost convocat la un turneu al Nationalei de juniori UEFA 85.

Din diverse motive, cel putin deocamdata s-a renuntat la cooptarea in lot a unor fotbalisti cu experienta care sa puna umarul la promovarea echipei in esalonul al doilea. Intrebat daca este multumit de lotul de care dispune si daca obiectivul propus poate deveni realizabil, antrenorul Marian Bicu a spus: „Am 25 de jucatori cu care pornesc la drum. Cei mai multi sint juniori sau au terminat de curind junioratul, deci avem un lot de perspectiva. Va fi o concurenta acerba pe posturi intre acesti jucatori tineri, lucru care este benefic pentru echipa. Am insa mare incredere in acesti jucatori si cred ca vom reusi sa promovam in Divizia B. In aceasta perioada ne vom incarca bateriile la munte si vom pune la punct formula de echipa cu care vom aborda returul“.

Calafetenii vor pune punct stagiului montan pe 20 iulie, cind vor reveni acasa. Pina la startul noii editii de campionat, jucatorii de pe malul Dunarii vor disputa mai multe jocuri amicale in compania unor formatii din zona Olteniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS