17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi si-a intrat in piine

Sandoi si-a intrat in piine

• Fostul fundas al Craiovei a condus ieri dupa-amiaza antrenamentul echipei alb-albastre • Viorel Ilinca va ramine presedintele clubului • Oltenii joaca luni un amical cu Dinamo

Noul si vechiul patron al Universitatii, Dinel Staicu, respectiv Gigi Netoiu, insotiti de Viorel Ilinca, au urcat la Brasov pentru a discuta cu jucatorii gruparii alb-albastre, care sint intr-un stagiu de pregatire centralizata in orasul de la poalele Timpei. Cu putin timp inainte de sosirea celor trei, si-au facut aparitia in cantonament Emil Sandoi si Marius Sava.

Imediat, jucatorii au fost convocati la o sedinta in care Gigi Netoiu l-a prezentat pe noul actionar al echipei. De asemenea, fotbalistilor Universitatii li s-a comunicat ca Emil Sandoi este noul antrenor al formatiei oltene. De altfel, Sandoi a si condus ieri dupa-amiaza prima sedinta de pregatire. Vizita lui Viorel Ilinca nu a fost intimplatoare, el urmind sa ramina in continuare presedintele Universitatii.

Echipa isi va continua pregatirile la Brasov pina pe 12 iulie, „cartierul general“ al alb-albastrilor fiind stabilit la hotelul „Codreanu“. Lotul Universitatii care se pregateste la munte este urmatorul: Tudor, Bogdan, Dobre, L. Tilihoi, Baldovin, Rada, Vochin, Timar, G. Serban, Dragomir, Ursu, C. Dinu, Sava, Balace, Preda, Vigariu, Manta, Verdes, Stancuta.

Se pare ca Emil Sandoi l-ar prefera pe Nae Ungureanu pentru postul de antrenor secund, mai ales ca acesta din urma si-a incheiat socotelile cu divizionara B International Pitesti, dar nu ar fi exclusa nici aducerea, de saptamina viitoare, a fostei glorii a Craiovei Maxima, Costica Stefanescu, pe postul de director tehnic.

A fost conturat deja si programul meciurilor amicale pe care oltenii le vor disputa in cantonamentul de la Brasov. Luni este programata prima intilnire amicala, in compania formatiei Dinamo Bucuresti, care se pregateste in aceeasi zona. Urmatorul joc de verificare al Universitatii se va disputa miercurea viitoare, adversara alb-albastrilor fiind o alta divizionara A, FC Arges Pitesti.

Echipa va pune punct stagiului montan pe 12 iulie, cind va reveni in Banie. Tot atunci, lotul va fi completat cu citiva jucatori de la alte formatii, cel mai probabil de la Dinamo si CSM Resita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS