28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Sageata“ nu este inca apt de joc

„Sageata“ nu este inca apt de joc

Medicul echipei Sporting Lisabona, Gomes Perreira, a spus ca, desi atacantul roman Marius Niculae a participat la prima sedinta de antrenament a formatiei lusitane, acest lucru nu inseamna ca el este apt de joc.

Perreira a precizat ca „Sageata“, care evolueaza la echipa antrenata de Ladislau Bölöni, trebuie sa mai efectueze citeva sedinte de recuperare. „Situatia sa este buna, insa, asa cum am mai spus, el nu va putea evolua decit dupa sase luni de recuperare. Acest termen se implineste pe 5 iulie, iar dupa aceasta data vom stabili daca poate evolua“, a afirmat medicul portughez.

Marius Niculae a participat luni la primul antrenament al formatiei Sporting Lisabona, in vederea noului sezon competitional. Potrivit medicului Perreira, Niculae se va antrena in continuare alaturi de colegii sai, insa nu va face inca tot ceea ce tehnicianul pretinde de la ceilalti jucatori. „Pe 5 iulie va fi supus unor noi teste, iar dupa aceasta evaluare vom sti daca este apt de joc. Nu inseamna ca el este recuperat in totalitate“, a adaugat Perreira.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS