32.8 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Poate ca Balaci nu mai inseamna mare lucru pentru cei care «salveaza» Universitatea“

„Poate ca Balaci nu mai inseamna mare lucru pentru cei care «salveaza» Universitatea“

Decis sa revina acasa, Ilie si-a cumparat zilele trecute o casa in Craiova

Saptamina trecuta, cind la prefectura s-a intilnit asa-zisul comitet de salvare a Universitatii Craiova, l-am zarit prin apropiere pe Ilie Balaci. Dar nu si in biroul prefectului, iar in presa de a doua zi a aparut o informatie potrivit careia legenda vie a Craiovei Maxima n-a fost nici macar invitata. Ne-a explicat chiar Balaci cum a fost atunci.

– V-am vazut saptamina trecuta prin Craiova si am crezut ca, in sfirsit, va veti implica in salvarea echipei de suflet si veti cumpara…

– Am cumparat ceva la Craiova, dar in nici un caz Universitatea. Am cumparat o casa.

– V-am vazut prin apropierea prefecturii, prin preajma acelui comitet de salvare. N-ati fost insa la discutii. De ce? N-ati fost invitat?

– A fost un fel de intimplare nefericita pentru mine. Aveam intilnire cu nasul meu, Samir Sprinceana, pentru a-l lua sa mergem sa semnez actele pentru casa pe care am cumparat-o. Intimplator, tot atunci ieseau din prefectura cei pe care ii numiti „Comitet de salvare“. Si bineinteles ca a trebuit sa vorbesc cu fostul viceprimar al Craiovei, Marin Nastase, un om pe care l-am stimat si o sa-l stimez si in continuare, cu nea Ion Constantinescu, unul din marii presedinti de club de fotbal pe care i-a avut Craiova. Normal, m-am oprit sa-i salut, ma leaga amintiri frumoase de acesti oameni deosebiti.

– Bine, dar de ce n-ati participat la acea sedinta?

– N-am fost invitat. Probabil ca nu insemn mare lucru. Eu am acum buletin de Bucuresti.

– Ce ziceti de toata aceasta nebunie care este la Craiova in privinta Universitatii?

– Nu sint implicat, nu pot sa comentez. Doar imi pare rau de Universitatea Craiova.

– Universitatea Craiova se afla acum intr-o situatie fara precedent, o echipa intreaga (12 jucatori, antrenor, medic) este transferata la Dinamo, iar ceea ce a mai ramas este pe punctul de a juca probabil tot in Bucuresti!

– Este o situatie anormala. In primul rind, Universitatea Craiova este a oltenilor. Apoi, ceea ce a ramas la Universitatea – ma refer la jucatori – este iarasi nefiresc. Cum sa va explic? Este ca si cum ti s-ar vinde televizorul, dar telecomanda ramine la fostul patron.

– Adica, Netoiu!

– N-am spus eu asa ceva. Asa ca… Veti fi obligati, adica vom fi obligati, sa privim la posturile de televiziune care ni se ofera.

– Sintem de risul lumii! Craiova, care facea pe vremuri furori in Europa fotbalistica, acum am ajuns intr-o asemenea situatie.

– Da, sintem de risul lumii, dar daca nimeni nu se implica cu adevarat… E problema lor.

– Si chiar n-ati gasit o solutie financiara, eventual cu Nicu Gheara, pentru a salva Universitatea?

– Nu. In acest moment, ma intereseaza doar situatia familiilor Balaci si Trica.

– Incotro?

– Nu stiu inca. Am oferte si mai aproape de Romania, dar si mai departe. Oricum, o sa-mi petrec linistit concediul deoarece loc de munca voi avea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS