28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportCine pune 300.000 de dolari pe masa lui Gigi Netoiu?

Cine pune 300.000 de dolari pe masa lui Gigi Netoiu?

Dupa unele versiuni, oltenii vor avea astazi ultima sansa sa cumpere Universitatea. Reusita inseamna, de fapt, ca Gigi Netoiu sa primeasca o anumita suma de bani – cam 300.000 de dolari -, dar si garantii solide pentru plata altor 400.000 de „verzisori“.

Situatia este insa incurcata, mai degraba din cauza noastra, pentru ca luni si marti craiovenii s-au faultat, incredibil, intre ei! Luni, spre exemplu, Corneliu Stroe, Sorin Cirtu si Emil Sandoi – considerati emisarii consiliului local, consiliului judetean si ai fratilor Mihailescu – au plecat la Bucuresti pentru a-i transmite lui Gigi Netoiu oferta Baniei. Marti insa, lovitura de teatru: cind se astepta raspunsul la negocierile de luni, o alta trupa de olteni, sprijinita frenetic de prefectul Mondea si avindu-i in componenta, printre altii, pe Gheorghe Nedelescu si – surpriza! – pe acelasi Emil Sandoi, a plusat, facindu-i o oferta mai avantajoasa „Comandantului“. Trecind peste faptul ca nimeni nu a inteles de ce ar trebui sa facem tocmai noi tranzactia cit mai avantajoasa pentru Netoiu, vom spune doar ca actualul proprietar al Universitatii a spus simplu ca asteapta pina astazi sa-i fie livrati cei 300.000 de dolari, altfel va negocia cu alti eventuali cumparatori, dar din Capitala.

Pina una-alta, ar exista si varianta ca Gigi Netoiu sa refuze vinzarea echipei, surse din Bucuresti sustinind ca nu ar fi exclus ca acesta sa declare la un moment dat ca mai sustine un sezon Universitatea, dupa care i-o va preda lui Gica Popescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS