13.4 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Negociem cu Gigi Netoiu preluarea Universitatii!“

„Negociem cu Gigi Netoiu preluarea Universitatii!“

– Domule Stroe, anul trecut ati fost director general al actionarilor Universitatii Craiova, care era de fapt unul, Netoiu. Inteleg ca acum sinteti probabil presedintele noii Universitati?

– Pina mai zilele trecute, n-am vorbit si n-am fost consultat de nimeni in aceasta mediatizata actiune de salvare a Universitatii, iar la acea intrunire de joia trecuta n-am participat. Acum am primit un semnal…

– Veti fi, deci, presedinte…?

– La ce sa fiu? Ca sa fiu presedinte, trebuie sa existe o forma organizatorica legala. Si, repet, am primit zilele trecute un semnal sa merg miine (luni – n.r.) la tratative cu dl Netoiu, in Bucuresti.

– In numele cui mergeti la tratative?

– In numele unei viitoare societati, la care vor fi actionari consiliul local si consiliul judetean. Alti oameni de afaceri? La ora cind dialogam (ieri-dimineata – n.r.) nu prea stiu sa-i nominalizez, ca nu s-a clarificat prea bine cine vrea sa investeasca. Aceasta problema se clarifica probabil miine dimineata (astazi – n.r.) si apoi plec dupa-amiaza, impreuna cu Sorin Cirtu si Emil Sandoi, la Bucuresti. Sint mandatat sa negociez cu dl Netoiu, care astazi (ieri – n.r.) este asteptat sa revina din Spania la Bucuresti.

– Corpul tehnic inteleg ca este cuplul Cirtu (director tehnic) – Sandoi (principal)…

– Intr-adevar, asa se preconizeaza. Poate ca presedinte executiv va fi altcineva, nu eu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS