12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalistii italieni au fost clientii prostituatelor romance

Fotbalistii italieni au fost clientii prostituatelor romance

Cotidianul italian La Stampa a informat ca mai multi fotbalisti ai unor echipe din Serie A au fost clientii fideli ai unui fals salon de infrumusetare si masaj, care masca un bordel de lux, printre angajate numarindu-se si romance.

Sursa citata a notat ca politia din Torino a descoperit pe strada Antinori, la numarul 6, un bordel de lux la primul etaj al unei case elegante, unde functiona un salon de infrumusetare si masaj, „Viva lain“. Salonul a luat fiinta in aprilie 2000, iar patronii incasau anual un milion si jumatate de euro. Potrivit politiei italiene, bordelul a fost frecventat de zece fotbalisti din Serie A, printre care s-au numarat un fundas al echipei Juventus Torino si un mijlocas al formatiei AC Torino, ceilalti opt fiind de la alte echipe din prima liga italiana. Alaturi de ei, salonul mai avea 80 sau 90 de clienti, oameni de afaceri, politicieni, actori, manageri, jurnalisti.

La Stampa a precizat ca salonul „Viva lain“ avea angajate treizeci de prostituate, toate tinere si frumoase, din Torino, dar si din Brazilia, Maroc, Bulgaria, Romania si Ucraina. Tariful era cuprins intre 60 si 800 de euro, iar fetele isi opreau 20 la suta din suma obtinuta de la clienti. Programul de functionare al centrului era intre 9.00 si 21.00, iar achitarea serviciilor se putea face cu cecuri si cu carti de credit.

Politia a inchis stabilimentul si a arestat mai multe persoane, sub acuzatia de praticare a prostitutiei. La resedinta uneia dintre persoanele arestate au fost depistate cocaina si hasis. Persoanele arestate vor fi interogate de procuratura din Torino, ancheta fiind intitulata „Operatiunea bunastarea“. Arestatii sint Tiziana Maritano, de 32 de ani, conducatoarea afacerii, Luca Costa, de 34 de ani, jucator de base-ball la o formatie din prima liga italiana, Lorena Berno, Diana Epifani (ambele in virsta de 31 de ani) si Luciana Florio, de 64 de ani.

Ancheta a debutat in luna aprilie, cind mai multi politisti au reusit sa instaleze in bordel camere de luat vederi. Timp de mai mult de doua luni, politia a filmat intilnirile ce aveau loc in salon, dialogurile si momentele cind fetele erau platite. Au fost interceptate convorbirile telefonice intre clienti si secretara salonului, care ii informa ce fete lucreaza intr-o anumita zi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS