13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAstazi se va discuta noul sistem competitional

Astazi se va discuta noul sistem competitional

Asociatia Judeteana de Fotbal Gorj invita toti reprezentantii Asociatiilor Sportive si cluburilor care au echipe de fotbal inscrise in Divizia D la Adunarea Generala care va avea loc in aceasta dupa-amiaza, la sediul de la hotel Sport. Pot lua parte la sedinta atit membrii conducerii acestor formatii, presedinti, antrenori, delegati, cit si sponsorii echipelor.

Cu aceasta ocazie se vor prezenta conditiile care trebuie indeplinite de echipe pentru a putea activa in sezonul viitor in Divizia D, presedintele AJF, profesor Ion Corlan, propunind chiar un sistem cu 12 echipe, in cazul in care conditiile necesare nu vor fi indeplinite. In ceea ce priveste categoria Onoare, secretarul AJF, Daniel Baloi, a propus impartirea echipelor pe doua serii in functie de zonele din care provin echipele, pentru a se evita astfel cheltuielile mari in cazul unor deplasari mai lungi.

Conditiile care trebuie indeplinite pentru ca terenurile sa fie omologate au fost aprobate in ultima sedinta a Biroului Executiv al AJF, printre acestea fiind: lungimea terenului intre 90 si 120 m, latime intre 45 si 60 m, suprafata de joc acceptabila, gard imprejmuitor, vestiare pentru oaspeti si arbitri, banci de rezerve, grup sanitar, sursa de apa la sau linga teren. Echipele care vor activa in Divizia D trebuie sa puna la punct toate aceste probeleme pina pe 25 august, cind Comisia de omologare a terenurilor isi va incepe activitatea. Omologarea terenurilor se va incheia pe 29 august, cind urmeaza sa aiba loc si tragerea la sorti a meciurilor din turul campionatului judetean – editia 2002-2003.

Restructurare la Comisia de Observatori

In tedinta Biroului Executiv s-a discutat si despre restructurarea Comisiei de Arbitrii si a Comisiei de Observatori. Astfel, pentru sezonul viitor, la nivelul Comisiei de Arbitrii se doreste formarea a doua loturi de cavaleri ai fluierului, unul pentru Divizia D si unul pentru Onoare. In ceea ce priveste Corpul de Observatori, acesta se va subordona direct secretarului AJF, Daniel Baloi. Din Comisia de Observatori vor face parte observatorii federali din judetul Gorj, Teofil Nanu, Liviu Micu si Sorin Gaman, urmind ca in perioada urmatoare sa mai fie cooptat si un observator dintre cei care activeaza la nivelul judetului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS