12 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlt buget, alte pretentii...

Alt buget, alte pretentii…

Fetele de la Daewoo Craiova si-au reluat deja antrenamentele

Handbalistii de la U Petrolul Craiova se afla in vacanta, pregatirile pentru noul sezon competitional fiind programate sa inceapa pe 10 iulie. Deocamdata, nu sint clarificate destul de multe probleme, printre care obiectivul formatiei in Superliga, modificarile de lot si bugetul.

In mod normal, pregatirile ar trebui acum sa se desfasoare in noua sala de sport din Valea Vlaicii, apoi in cantonament la mare sau munte. Depinde de buget… Lotul ar trebui completat cu cel putin trei jucatori. Se afla in vizorul antrenorilor craioveni doi jucatori de la Turnu Severin si Sighisoara (un inter si o extrema), dar ar mai fi nevoie, in opinia tehnicienilor, si de inca un portar.

Antrenorul principal, Paul Stuparu, a spus: „Saptamina viitoare se vor clarifica anumite probleme privind lotul si desfasurarea pregatirilor precompetitionale. Pentru acest sezon, datele problemei sint schimbate deoarece evoluam in prima liga handbalistica. Alt buget, alte pretentii…“.

Nici divizionara A Daewoo Craiova nu are clarificate inca unele probleme privind obiectivul si bugetul pentru sezonul 2002/2003. Pregatirile pentru noul sezon au fost demarate inca de saptamina trecuta cu trei antrenamente de forta. „Nici o modificare de lot“, a precizat antrenorul Bogdan Burcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS