14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCosmin Olaroiu este noul antrenor al echipei Steaua

Cosmin Olaroiu este noul antrenor al echipei Steaua

• Oli are ca obiectiv cistigarea campionatului • Din colectivul tehnic mai fac parte Gabriel Boldici, Dumitru Bolborea si preparatorul Marian Lupu • Fostul antrenor, Victor Piturca, va ocupa functia de director general

Consiliul Director al FC Steaua a decis ieri sa il numeasca pe Cosmin Olaroiu in functia de antrenor principal al acestei echipe. Contractul lui Olaroiu este valabil pentru o perioada de doi ani, principalul obiectiv fiind cistigarea campionatului. Din staff-ul tehnic vor mai face parte Gabriel Boldici, Dumitru Bolborea si preparatorul Marian Lupu.

Presedintele FC Steaua, Viorel Paunescu, a spus ca fostul manager general, Victor Piturca, va ocupa functia de director general, Cornel Cacovean va fi director executiv, iar Iulian Gheorghisor va fi director economic. Iovan va ocupa functia de director sportiv al clubului si va conduce Centrul de Copii si Juniori. „Olaroiu si-a prezentat doleantele si si-a propus staff-ul tehnic cu care doreste sa colaboreze. Nu se pune problema ca impreuna cu el sa vina si alti jucatori de la FC National, deoarece Steaua nu are o intelegere cu gruparea bancara si nu o poate ajuta pe aceasta. Olaroiu este un antrenor tinar, care a dat dovada de multa pricepere si care este recomandat de rezultate. El va avea ca principal obiectiv cistigarea campionatului, iar ca obiectiv secundar cistigarea Cupei Romaniei. Principalele sale atuuri sint tineretea, felul in care s-a pregatit, felul in care se documenteaza si mai ales faptul ca in momentul in care a preluat conducerea formatiei FC National a reusit sa o salveze de la retrogradare si sa o aduca pe locul doi“, a spus presedintele stelist.

In ceea ce-l priveste pe Victor Piturca, presedintele FC Steaua a spus ca acesta se va ocupa de partea tehnica, de dezvoltarea centrului de copii si juniori, va coordona activitatea de performanta, va analiza stadiul de pregatire si va participa la luarea si analizarea hotaririlor. „Piturca va colabora cu Olaroiu, insa nu va sta pe banca si nu se va duce cu formatia in cantonamente. El ramine in cadrul conducerii clubului, deoarece este un antrenor reputat, care va avea un rol foarte mare in formarea echipei. Din punctul nostru de vedere, el si-a indeplinit obiectivele, insa ne-a spus ca nu mai poate continua, iar din aceasta cauza retragerea sa este considerata normala“, a spus Paunescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS