20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBölöni il vrea pe Pancu

Bölöni il vrea pe Pancu

Antrenorul formatiei Sporting Lisabona, Ladislau Bölöni, a dezmintit informatiile aparute in cotidianul A Bola, potrivit carora gruparea portugheza este interesata de achizitionarea jucatorilor romani Catalin Cursaru si Adrian Mihalcea, dar s-a aratat interesat de atacantul formatiei Rapid Bucuresti, Daniel Pancu.

Cotidianul A Bola a publicat duminica un articol in care se arata ca Bölöni ar putea propune Consiliului de Administratie al clubului Sporting Lisabona sa achizitioneze doi jucatori romani, respectiv Adrian Mihalcea si Catalin Cursaru. Tehnicianul echipei Sporting Lisabona a afirmat ca nu a discutat niciodata cu conducatorii clubului despre acesti jucatori si nu detine informatii potrivit carora aceasta problema ar fi fost abordata de o alta persoana din conducerea clubului.

In ceea ce-i priveste pe cei doi jucatori romani, Bölöni si-a manifestat dorinta de a vorbi numai despre calitatile lor fotbalistice. „Evident ca ii cunosc. Sint doi atacanti foarte buni, insa nimic din ceea ce a aparut in presa nu corespunde cu realitatea. Toate informatiile publicate sint pure speculatii“, a precizat Bölöni.

Referitor la atacantul formatiei Rapid Bucuresti, Daniel Pancu, tehnicianul roman a spus ca acesta este un jucator bun, pe care l-ar dori pentru a intari linia de atac a echipei Sporting Lisabona. „Exista totusi un mic impediment. Stiu ca responsabilii clubului Rapid cer 4,5 milioane de dolari, ceea ce este o suma mult prea mare pentru noi“, a afirmat antrenorul echipei lusitane.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS