22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDinamo nu va fi cap de serie

Dinamo nu va fi cap de serie

Campioana Romaniei, Dinamo Bucuresti, nu va fi cap de serie la tragerea la sorti a tururilor preliminare ale Ligii Campionilor, care se va desfasura astazi, la Geneva. Trupa „ciinilor rosii“ este pe pozitia a 49-a a clasamentului echipelor care vor evolua in Liga Campionilor, cu 8.958 de puncte. Formatia romana a fost prima clasata, dupa capii de serie, aflindu-se la o diferenta de 1.958 de puncte fata de ultimul cap de serie, echipa slovena NK Maribor.

Dinamo va intilni in turul doi preliminar una din urmatoarele echipe: Dinamo Kiev (Ucraina), Sparta Praga (Cehia), FC Brugge (Belgia), Boavista Porto (Portugalia), Grazer AK (Austria), Brondby IF (Danemarca), Maccabi Haifa (Israel), Legia Varsovia (Polonia), Lillestrom SK (Norvegia), FC Basel (Elvetia), Partizan Belgrad (Iugoslavia), NK Zagreb (Croatia), Levski Sofia (Bulgaria) sau NK Maribor (Slovenia). Partidele tur sint programate pe 31 iulie, iar returul va avea loc pe 7 august. Pentru a se califica in faza grupelor Ligii Campionilor, Dinamo trebuie sa treaca si de turul trei preliminar.

Formatiile Rapid si FC National sint capi de serie pentru tragerea la sorti a turului preliminar al Cupei UEFA, care va avea loc tot astazi, la Geneva. Rapid ocupa pozitia a 67-a a clasamentului, cu 10.958 de puncte, iar FC National locul 79, cu 6.958 de puncte. Partidele tur sint programate pe 15 august, iar returul pe 29 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS