19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„N-am fost sclavul lui Dinamo!“

„N-am fost sclavul lui Dinamo!“

Atacantul oltean doreste sa joace la Universitatea Craiova

In plina ascensiune la Universitatea, Bogdan Vrajitoarea a ajuns, tot printr-o „inginerie“, la Dinamo. Traseul sau urmator este cunoscut: Rocar – Gloria Bistrita – Universitatea (din iarna acestui an). Acum, el se afla pe asa-zisa lista de 21 de jucatori ramasi la Universitatea. Ieri-dimineata, Bogdan a raspuns intrebarilor GdS.

– Ce faci, unde esti? La Dinamo, la…

– Am fost pina astazi (ieri – n.r.) la Costinesti, intr-un concediu. Toate bune si frumoase la mare, dar s-a terminat. Acum sint in masina si ma indrept spre casa.

– Care-i situatia ta contractuala cu Universitatea?

– Am contract pentru trei ani cu Universitatea Craiova. Apropo, ce este la Craiova? Eu nu stiu mai nimic, doar ce am citit prin presa.

– O sa afli azi-miine. Ramii la Universitatea?

– Ce intrebare! Am repetat-o deseori, vreu sa ramin si sa joc la Universitatea Craiova. Sa vedem insa ce se intimpla la Craiova.

– Multi jucatori ai Universitatii au parasit Craiova, preferind Dinamo. Ce zici?

– Nu este problema mea, n-am ce sa comentez. Fiecare are dreptul la alegere, adica decizia le apartine. Trebuie insa sa privim lucrurile asa cum sint ele. Iar in prezent, la Craiova, exista destul de multe semne de intrebare privind viitorul. Sau cel putin asa am citit eu si printre rinduri. Repet, nu cunosc adevarul, am fost la mare.

– Ai fost la Dinamo. Ai avut si acum o oferta de la formatia din „Stefan cel Mare“?

– Nu ma intereseaza Dinamo, de aceea am si plecat de acolo. N-am nici o legatura cu Dinamo.

– A fost Universitatea lui Netoiu „sclavul“ lui Dinamo?

– Pot raspunde la o asemenea intrebare doar in nume personal, chiar daca intrebarea mi se pare destul de nepotrivita. Eu n-am fost „sclavul“ lui Dinamo! Nu bag mina in foc pentru altii. Nu insinuez nimic, ci doar am incercat sa va raspund la aceasta intrebare.

– In iarna ai avut oferte din Franta si Ungaria. Acum?

– Da, am si fost in Franta, dar n-a iesit nimic. Din moment ce v-am spus ca vreau sa joc la Universitatea Craiova, se subintelege raspunsul si la aceasta intrebare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS