14 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSpania merge mai departe

Spania merge mai departe

Spania nu a avut emotii in partida cu selectionata Africii de Sud, ibericii fiind deja calificati in optimi. Sud-africanii aveau nevoie insa de cel putin un punct pentru a fi siguri ca vor continua si ei competitia. Meciul a fost disputat, ambele echipe creindu-si ocazii de a marca, insa la final cei care au invins au fost elevii lui Camacho.

Raul a deschis scorul in debutul jocului, cind a trimis in plasa o minge scapata din bratele portarului african, dar in minutul 31, Radebe a restabilit egalitatea, reluind din cadere in poarta lui Casillas. Spania a intrat insa la cabine cu avantaj pe tabela, Mendieta transformind plasat o lovitura libera. In repriza secunda, Radebe a ridicat scorul la 2-2, insa doar peste citeva minute Raul a marcat cel de-al treilea gol pentru Spania. In finalul meciului, africanii au fortat marcarea golului care ii putea trimite in optimi, mai ales ca rezultatul din celalalt meci din grupa ii era nefavorabil, dar defensiva spaniola a fost de netrecut.

In timp ce favoritele competitiei au plecat umilite spre casa, Spania a avut un parcurs excelent si a obtinut noua puncte din trei meciuri, clasindu-se astfel pe primul loc in grupa. In optimi, Spania va intilni reprezentativa Irlandei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS