15.9 C
Craiova
vineri, 17 mai, 2024
Știri de ultima orăSportParaguay s-a calificat in extremis

Paraguay s-a calificat in extremis

Echipa lui Cesare Maldini a obtinut calificarea in optimi pe ultima suta de metri a partidei cu Slovenia. Sud-americanii au avut o prima repriza nefasta: jucind din minutul 20 in inferioritate numerica (Paredes fiind eliminat pentru cumul de cartonase galbene) se si vedeau deja cu bagajele facute, cind Acimovic l-a invins pe Chilavert cu un sut din interiorul careului.

Partea secunda le-a apartinut in totalitate sud-americanilor, dupa ce Maldini a efectuat o schimbare inspirata, trimitindu-l in teren pe Cuevas. Acesta a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj in minutul 66, iar Campos a inscris pentru 2-1. Pentru a se califica, sud-americanii mai aveau nevoie de un gol. Cel care a adus calificarea Paraguayului a fost Cuevas, care a punctat decisiv in minutul 84.

Cu acelasi golaveraj ca si Africa de Sud, sud-americanii merg mai departe datorita golurilor mai multe marcate – sase – fata de cele cinci ale sud-africanilor. Selectionata Paraguayului va juca in optimile Cupei Mondiale cu formatia Germaniei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS