20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportCum sa imparti nimic

Cum sa imparti nimic

De doua zile, pe la prefectura se fac si se desfac „comitete“ cu scopul declarat de a salva Universitatea. Discutiile sint inversunate, ba se mai sta si la coada, dar n-am prea inteles despre ce echipa se vorbeste din moment ce Universitatea ii apartine lui Gigi Netoiu. Este posibil sa se mearga in primul rind pe varianta lui Dinel Staicu, desi, daca acesta are dreptate si va prelua vreodata 55% din club, acest lucru nu s-ar putea infaptui prea devreme, ca doar stiti cit dureaza procesele in Romania.

Prin urmare, in loc sa piarda timpul cu discutii neproductive, prefectul Mondea ar trebui sa-l contacteze mai degraba pe Netoiu, singurul in masura sa cedeze urgent clubul, astfel incit sa avem timp sa incepem si noi campionatul viitor la data oficiala. Totusi, este posibil ca Gigi Netoiu sa refuze cu incapatinare o eventuala invitatie care l-ar pune fata in fata cu multi dintre contestatarii sai din ultima vreme, mai ales ca a afirmat in repetate rinduri ca nu va trata decit cu fratii Mihailescu.

Culmea este ca Mihailestii, desi n-au apucat inca sa preia clubul de la Gigi Netoiu, sint somati vehement sa vina si ei la prefectura pentru a negocia cu „comitetele“ viitorul Universitatii. Sesizam astfel ca Mondea pune caruta inaintea cailor pentru ca „viitorul“ nici nu exista pina cind Netoiu nu va ceda clubul. Constienti ca nu vor putea sustine singuri echipa in cazul in care o vor „smulge“ de la Comandant, fratii au marturisit ieri ca sint dispusi la asocieri civilizate, dar la momentul actual nu are nici un rost sa vina pe la prefectura pentru a vorbi despre cai verzi pe pereti. Apoi, din cite stim, Cornel Mondea poate incerca sa coalizeze oameni potenti din Banie chiar si in lipsa Mihailestilor, ca doar patronii Extensivului l-au informat saptamina trecuta despre intentiile si pozitia lor.

Nu-l banuim inca pe Cornel Mondea ca ar avea ceva impotriva Mihailestilor pentru ca, in mod normal, orice suparare care vine mai si trece. Pe de alta parte, nu intelegem de ce sintem asa de nerabdatori sa trecem la imparteala cind logic ar fi sa asteptam ca Netoiu sa predea clubul pentru a avea intr-adevar ce imparti. Apoi, nu are nici un rost sa ne speriem de Mihailesti. Ei sint singurii care au dat dovada de diplomatie si l-au imbunat cit de cit pe Netoiu, iar daca reusesc sa preia Universitatea nu pot sa fuga cu ea din oras si oricum au spus ca au nevoie de sprijin consistent.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS