20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportViorel Catarama si Fatih Taher au devenit membri ai Adunarii Generale a FC Steaua

Viorel Catarama si Fatih Taher au devenit membri ai Adunarii Generale a FC Steaua

Oamenii de afaceri Viorel Catarama si Fatih Taher au fost cooptati ieri in Adunarea Generala a FC Steaua, alaturi de alte 55 de persoane, a spus presedintele Consiliului Director al gruparii steliste, Viorel Paunescu. Printre noii admisi se numara comandantul CSA Steaua, Laurentiu Rosu, fostul comandant al clubului sportiv, Gheorghe Cernat, deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, senatorul PSD Alexandru Athanasiu. De asemenea, noua dintre membrii fondatori ai FC Steaua din 1998, care isi pierdusera aceasta calitate deoarece nu au mai achitat cotizatia, au fost reprimiti in Adunarea Generala. Acestia sint Ilie Stan, Gheorghe Cernat, Teodor Coasa, Mihai Cristu, Mitica Neagu, Tiberiu Neagu, Gheorghe Nertea, Catalin Pozadarie si Constantin Stanasila.

„Am organizat o noua Adunare Generala pentru ca am primit foarte multe cereri dupa intilnirea de pe 8 mai. Intreaga conducere a CSA Steaua a fost primita in Adunarea Generala, iar comandantul clubului sportiv va fi si vicepresedintele Consiliului Director al FC Steaua“, a spus Paunescu. Oficialul stelist a adaugat ca gruparea fotbalistica va prelua doua sectii ale clubului sportiv, una dintre ele fiind cel mai probabil sectia de handbal. Paunescu a mentionat ca echipa de fotbal va putea sa foloseasca bazele sportive de la Saftica si Forban, in care va investi bani pentru imbunatatiri. Presedintele Consiliului Director al FC Steaua a mentionat ca nu i-a invitat nici pe Gheorghe Hagi si nici pe Anghel Iordanescu, deoarece, daca ar fi fost interesati, ar fi facut cerere de aderare. Paunescu a spus ca spera ca Viorel Catarama sa investeasca in FC Steaua. Prin cooptarile efectuate ieri, numarul membrilor Adunarii Generale a FC Steaua se ridica la 88.

In legatura cu Adunarea Generala a contestatarilor actualei conduceri a clubului Steaua, Paunescu a spus ca acestia nu pot sa organizeze respectiva intilnire. „Pina la intilnirea cu generalul Gavrila am crezut ca trebuie sa discutam cu acesti oameni, dar apoi mi-am schimbat opinia. Oricum nu este prima data cind se intimpla acest lucru. In urma cu doi ani s-a mai incercat o diversiune, la care au participat Anghel Iordanescu, generalul Chelaru si alti oameni din Ministerul Apararii Nationale“, a adaugat oficialul stelist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS