Acasă Sport UFC Electro - Petrolul Dragasani

UFC Electro – Petrolul Dragasani

-

Divizionara C craioveana UFC Electro va primi astazi, de la ora 11.00, pe stadionul din Valea Rosie, vizita echipei Petrolul Dragasani, in ultimul meci pe care il va sustine in aceste sezon in fata propriilor suporteri. Cum ambele formatii au scapat de grijile actualului campionat, partida de pe arena „Electroputere“ are toate sansele sa fie una spectaculoasa, mai ales ca fotbalistii craioveni sint hotariti sa cistige cu orice pret. „Infringere, pe care am suferit-o miercuri, in meciul cu Juventus, ne-a lasat un gust amar. Trebuie sa ne revansam in intilnirea cu Petrolul Dragasani si sa ne despartim de suporteri cu fruntea sus“, a spus antrenorul Florin Cioroianu.

Tehnicianul gruparii din Valea Rosie nu si-a mai consemnat elevii in cantonament si va avea la dispozitie pentru partida de astazi aproape tot lotul, doar mai vechii accidentati Dina, Zaharia II si Fl. Serban, fiind in continuare indisponibili. In aceste conditii, UFC Electro ar putea alinia urmatorul „unsprezece“: Rizan – L. Tilihoi, Sandu, Nicola, D. Popescu, Mihalache – Vilsan, Rotaru, Preda – Zaharia I, Dumitrica. Meciul de pe stadionul „Electroputere“ va fi arbitrat de o brigada alcatuita din Al. Rojnai (Alba Iulia), V. Martin si D. Domsa (ambii din Aiud).

ȘTIRI VIDEO GdS

Gorj: Lucrări de asfaltare pe trei drumuri județene

După terminarea perioadei convenționale de timp friguros, a fost reluată execuția lucrărilor aferente celor trei obiective de investiții finanțate prin Programul Național...