21.7 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăSport„Respect marile echipe ale Romaniei, deci si pe Steaua, dar Universitatea nu va deveni pepiniera nimanui“

„Respect marile echipe ale Romaniei, deci si pe Steaua, dar Universitatea nu va deveni pepiniera nimanui“

Nicu Mihailescu a mai spus: „Echipa mea din Divizia B, FC Extensiv, va deveni oficial satelitul Universitatii“

Considerati varianta optima pentru a prelua destinele Universitatii, fratii Mihailescu s-au trezit, dintr-o data, „vrajmasii“ Craiovei. Mai mult, pentru a-i scoate din carti pe oamenii care au oferit Baniei un stadion cochet, dar si o echipa frumoasa, FC Extensiv, la care si-au gasit, rind pe rind, refugiu Sorin Cirtu, Mircea Irimescu, Nicolae Negrila, George Bita, Eugen Neagoe, Silvian Cristescu sau Pavel Badea, Mihailestii au fost acuzati ieri ca sint, nici mai mult, nici mai putin, decit niste tipi care servesc alte interese si care ar intentiona sa transforme Universitatea intr-un satelit al Stelei!

Presupunerea respectiva se bazeaza pe un argument subred: faptul ca M. Radoi si Raducanu, produse de lux ale redutabilei scoli de la FC Extensiv, au poposit la Steaua. S-a „uitat“ ca inainte de a ajunge in Ghencea atit Mirel Radoi, cit si Claudiu Raducanu au fost propusi Universitatii – la vremea respectiva, Mihailestii au declarat public ca in privinta oricarui jucator din ograda lor, clubul fanion al Olteniei are prima optiune -, dar, pomenindu-se refuzati cu vehementa, fratii au onorat oferta concreta venita din partea Stelei. Apoi, patronii Extensivului l-au „livrat“ pe Soava Universitatii. desi aveau cereri de la Steaua si Rapid, iar in cazul lui Claudiu Niculescu s-au comportat exemplar, cerind ca jucatorul sa nu fie cedat la Dinamo pentru ca erau dispusi ei sa-i achite un contract mai mare doar pentru a ramine in Banie.

„Faptul ca noi am intentiona sa transformam Universitatea intr-un satelit al Stelei este cea mai mare prostie pe care am auzit-o, a afirmat ieri Nicu Mihailescu. In viata mea nu am fost sclavul nimanui si promit ca, daca astazi iau Universitatea, miine declar razboi total Bucurestiului. Am citit ca sint prieten cu oamenii de la Steaua. Pai, nu vad care este problema, ca doar traim in aceeasi tara si ce rost ar avea sa ne dusmanim ca prostii? Apoi, cu Steaua am facut afaceri corecte din toate punctele de vedere, jucatorii buni de la mine care au fost refuzati incredibil de Universitatea s-au dus acolo ca doar nu era sa-i ingrop in Divizia B pe Radoi si Raducanu. Prin urmare, eu nu sint dator la Steaua, cum nici Steaua nu este datoare la mine. Se uita ca, recent, i-am facut viata grea campioanei in Cupa Romaniei si era s-o bat cu Extensivul? Am ajuns pina la loviturile de departajare. Daca eram sclavul lor ce rost avea sa le fac atitea probleme? Dupa acel meci incrincenat ne-am strins miinile civilizat, ei m-au felicitat pentru prestatia echipei mele, eu le-am urat noroc, dar le-am spus ca eram suparat ca n-am putut sa-i bat si am ramas prieteni“.

Explicatiile lui Nicu Mihailescu sint logice si nu avem motive sa ne indoim de bunele intentii ale patronilor Extensivului. Oricum, Nicu Mihailescu a avut joi seara o interventie furibunda la „Marius Tuca Show“, acolo unde era invitat Gigi Netoiu. La un moment dat, dupa ce a recunoscut ca Universitatea este comoara fiecarui oltean, dar ca nu se hotarise sa se implice in eventuala preluare a clubului, Mihailescu a tunat: „Gata, de miine sint decis sa ma implic serios in aceasta problema. Voi stringe alaturi de mine mai multi oameni cu bani si va promit ca vom asigura echipei un buget imediat de cel putin trei milioane de dolari“.

Mihailescu a completat ieri: „De Universitatea se vor ocupa in exclusivitate doar marii fotbalisti ai Craiovei. Cirtu si Camataru sint cu mine si linga ei ii voi aduce pe toti componentii Craiovei Maxima. Noi vom da banii, iar ei vor conduce! Apropo de povestea cu satelitul Stelei. Da, vom oferi Craiovei un satelit, dar acela va fi al Universitatii si se va numi FC Extensiv, echipa noastra din Divizia B“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS