17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeci deschis oricarui rezultat

Meci deschis oricarui rezultat

Apulum – Extensiv
• Stadion „Cetate“, simbata, ora 11.00.
• Formatii probabile:
Apulum: Bornescu – Cozma, Iagaru, Pelici, Ciobanu, Bordean – Gales, Gideon, Avram – Oprea, Zota. Antrenor: I. Marginean.
Extensiv: Stoianov – Mieila, Ciuca, Panc – Ghindeanu, Buca, D. Radoi, Malaele, Murgan – Nita, Musat. Antrenor: E. Neagoe.
• Vor arbitra: S. Saftoiu – S. Martin, S. Munteanu.

Delegatia Extensivului a plecat ieri la prinz spre Alba Iulia, astazi urmind sa joace in compania echipei locale Apulum, o formatie care, nu demult, invingea pe propriul teren pe FC Baia Mare, readucindu-i astfel pe oltenii in cartile pentru locul de baraj. N-a fost sa fie de ajuns pentru ca Extensiv a pierdut ulterior derbiul cu FC Baia Mare.

Eugen Neagoe, antrenorul Extensivului, se confrunta cu cu probleme de efectiv. Accidentati in meciul cu CSM Resita, Cotora, Vancea si Badea nu au facut deplasarea spre Alba Iulia. Laczko are si el probleme medicale. In schimb, va reveni fundasul Mieila, cel care a fost eliminat in partida cu FC Baia Mare. Meciul de astazi este lipsit de miza, ambele echipe jucind practic doar pentru palmares. Ardelenii nu mai au probleme cu retrogradarea, mai ales ca FRF a decis sa le inapoieze cele sapte puncte cu care ii penalizase in urma cu citeva saptamini, in timp ce craiovenii au pierdut de simbata trecuta „trenul“ spre primul esalon.

In final, sa spunem ca antrenorul principal al gruparii din Parcul „Romanescu“, Vasile Silaghi, s-ar putea externa luni din spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS