17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportIn birlogul „Fiarei“

In birlogul „Fiarei“

Otelul – Universitatea
• Stadion „Otelul“, simbata, ora 18.00.
• Formatii probabile:
Otelul: Munteanu – Ghionea, Tofan, Marginean – Ogararu, B. Andone, Tanase, Bastina, Bostina – D. Oprea, Gurita. Antrenor: M. Lacatus.
Universitatea: Bogdan – Burca (Rada), Danciu, Baldovin – C. Dobre, Grigorie, Stoican (C. Dinu), Frasineanu, D. Rednic – Barcauan, Iacob. Antrenor: Fl. Marin.
• Vor arbitra: Al. Tudor – T. Constantinescu, Ed. Dumitrescu. Observatori: N. Pantea, M. Stoenescu.
• La tineret: Otelul – Universitatea 4-0.

Universitatea isi incheie astazi periplul moldav din aceasta saptamina, o data cu disputarea partidei de la Galati, penultima a sezonului. Imediat dupa meciul cu bacauanii, delegatia Universitatii a revenit la Focsani, orasul unde Netoiu intentioneaza, din sezonul viitor, sa-i mute pe actualii componenti ai alb-albastrilor, cu antrenor cu tot. Dupa un punct smuls in confruntarea cu FCM Bacau, alb-albastrii vor incerca sa incurce si planurile celor de la Otelul, insa meciul va fi dificil. In primul rind, elevii lui Marius Lacatus spera inca la o participare in cupele europene, astfel ca nu iau in calcul decit victoria. De partea cealalta, Universitatea nu poate alinia „unsprezecele“ de baza, mai multi jucatori fiind indisponibili sau suspendati.

Galatenii au pierdut nemeritat in runda anterioara, in partida sustinuta la Piatra Neamt, golul victoriei plaiesilor lui Pinalti fiind contestat vehement de conducatorii Otelului. Dintr-o echipa condamnata la retrogradare la finalul turului, antrenorul Marius Lacatus, supranumit „Fiara“, a facut adevarate minuni in citeva luni, Otelul fiind, fara indoiala, revelatia returului.

Tehnicianul Universitatii se confrunta cu destule probleme de efectiv, patru jucatori – Stoican, Preda, Burca si Craciunescu – fiind indisponibili pentru intilnirea de astazi. De asemenea, Alexa a „colectionat“ un nou cartonas rosu, cel de-al treilea in acest sezon, si va privi meciul cu otelarii din tribuna. In aceste conditii, poarta Universitatii ar putea fi aparata de Bogdan, goal-keeper-ul care nu a mai jucat de aproape un an. Cu atitea probleme pe cap, antrenorului Florin Marin nu-i ramine decit sa incropeasca o formula de echipa care sa incerce sa stopeze iuresul galatean. Oltenilor le este gindul mai mult la partida din ultima runda a campionatului, cind vor juca, pe propriul teren, in compania celor de la FC National, formatie care se bate cu echipa de suflet a lui Netoiu, Dinamo, pentru cucerirea titlului. Atunci, miza va fi incoparabil mai mare pentru Universitatea decit cea din jocul cu trupa lui Marius Lacatus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS