25.1 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNe pregateste Bulucea ceva?

Ne pregateste Bulucea ceva?

Scriam si ieri, sa nu va mire daca Gigi Netoiu ne va lasa si fara locul in Divizia A! Si asta s-ar putea intimpla din cauza ca, desi sint multi care se bat in piept ca vor reinvia Universitatea, nimeni nu a fost in stare sa demonstreze ca are si bani suficienti sa trateze cu Netoiu.

Mai mult, am impresia ca, naivi cum sintem, am inceput sa-l subestimam pe Comandant crezind ca acesta ne va face concesii la o eventuala negociere. Nu, Gigi Netoiu va ceda atit cit vrea el din Universitatea (adica, numele si locul in divizie), doar daca cineva va fi in stare sa-i satisfaca in totalitate pretentiile. Si, din cite se aude, Comandantul isi va alege jucatori pe sprinceana care sa il insoteasca, iar pentru a ceda si clubul – golit, evident, de fotbalisti – va cere in schimb aproape un milion de dolari.

Inca o remarca: daca, sa zicem, Grigorie, Stoican sau Frasineanu vor refuza sa paraseasca Bania, preferind sa evolueze in continuare pentru echipa care i-a crescut, Netoiu nu-l va lua pe nici unul cu forta, dar in schimbul eventualilor „rebeli“ va cere bani. Care se vor adauga, bineinteles, la milionul de care am pomenit. Din pacate, se vede, Gigi Netoiu detine toate atuurile afacerii si pariem ca este imposibil sa-l forteze cineva sa-si modifice conditiile cu exceptia, poate, a unor parteneri de dialog potenti si abili, dar acceptati in acelasi timp de Comandant.

Raminem la convingerea ca la ora actuala Gica Popescu era singurul care ar fi putut beneficia de bunavointa lui Gigi Netoiu. Din pacate, Baciul nu a prea facut pasi in aceasta directie, cel putin asa am constatat noi. Poate ca nici fratii Mihailescu nu sint de neglijat, legaturile lor cu Netoiu fiind mai vechi decit va inchipuiti. Mihailestii insa pun conditii, nu neaparat lui Netoiu, ci mai degraba puterii locale, constienti ca numai cu un asemenea sprijin vor reusi sa refaca echipa din ruinele lasate de Comandant.

Pe de alta parte, prin oras se zvonea ieri ca primarul Bulucea s-ar fi decis sa actioneze in sensul sprijinirii clubului Universitatea. Astfel, el ar avea in plan crearea unei fundatii (sub indrumarea consiliului local) in care sa fie atrasi mai multi oameni de afaceri, dar si majoritatea fostilor mari fotbalisti ai Baniei. Probabil ca o astfel de structura, demna de luat in seama, i-ar tenta inclusiv pe Mihailesti, oameni despre care se spune ca, deocamdata, sint singurii potentiali investitori cu care accepta sa discute Gigi Netoiu.

Oricum, ceva trebuie sa se intimple, pentru ca nervii suporterilor sint intinsi la maximum. Tocmai de aceea speram ca Vasile Bulucea sa se fi trezit si sa fi intreprins, intr-adevar, ceva. Ca doar este primarul orasului, iar echipa de fotbal Universitatea este unul dintre putinele obiective cu care Craiova s-a mindrit si s-ar putea mindri si pe viitor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS