19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăSportJoc lipsit de miza

Joc lipsit de miza

• Malaele nu a vrut sa iasa de pe teren cind antrenorul Neagoe a dorit sa-l inlocuiasca • Dupa citeva zeci de secunde, capriciosul „Armando“ a plecat spasit la cabine

Condusa de pe banca tehnica de secundul Eugen Neagoe, principalul Vasile Silaghi fiind internat in spital, Extensiv a remizat cu CSM Resita. A fost un meci de vacanta, lipsit de miza. Extensiv a dominat mai mult partida, insa banatenii au fost pragmatici si au reusit sa cucereasca un punct. Portarul oaspetilor, Agachi, a intervenit salvator in citeva rinduri, aparind suturile expediate de Panc (‘3, ’25), Badea (’35), Buca (’36). CSM Resita a insistat curajos in ofensiva, Ciucur (’18), Bercseny (’21), Szijj (’57) ratind de putin cadrul portii lui Stoianov. Badea ne-a oferit si in acest joc citeva numere de virtuozitate, el reusind sa marcheze un gol senzational, mingea sutata de el oprindu-se in vinclul portii lui Agache.

Printre cei 500 de spectatori din tribune, l-am remarcat pe fostul antrenor al Extensivului, Sorin Cirtu. Acesta a venit la meci pentru atmosfera de vacanta, „distractiva“, dupa cum s-a exprimat, si a avut ce vedea. De pilda, cea mai hazlie faza a meciului s-a petrecut in minutul 62. Atunci, antrenorul Neagoe l-a chemat pe Malaele pentru a-l inlocui cu Radoi. „Armando, hai, tata, la schimbare!“. „Decarul“ craiovean s-a uitat la antrenorul sau si, plictisit, i-a raspuns: „Nu ies, ma Geana, nu ies!“. Arbitrul a dat drumul la joc si apoi, pret de citeva zeci de secunde, Neagoe si Badea l-au convins pe Armando sa plece la cabine. „Hai, ma, incoace, ca ne facem de ris!“, s-a auzit de pe banca tehnica in momentul cind Malaele se hotarise, in sfirsit, sa paraseasca gazonul“. In urma unor contacte cu adversarii, Cotora si Murgan au parasit terenul accidentati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS