8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportExtensiv s-a linistit

Extensiv s-a linistit


Extensiv a pierdut derbiul cu FC Baia Mare si implicit orice sansa sa joace barajul de promovare in Divizia A. Meciul de simbata a fost tensionat, cu numeroase faulturi, doi jucatori – Pap Deac si Mieila – fiind eliminati de pe teren, dar si cu citeva faze de fotbal autentic. Daca pina in minutul 26, cind gazdele conduceau deja cu 2-0, oltenii nu au jucat nimic, dupa aceea Extensiv a schimbat registrul tactic. Intr-o atmosfera incredibil de tensionata, baietii de la Extensiv au aratat ca stiu fotbal si au inceput sa atace periculos poarta maramuresenilor. La rampa au iesit trei fotbalisti olteni – Badea, Malaele si Laczko – care i-au incintat pe spectatori prin driblingurile si pasele lor precise.

Numarul suturilor spre poarta lui Pap Deac s-a inmultit vizibil in ultimele minute ale primei reprize. In minutul 45, Pap Deac l-a lovit cu palma pe Buca. Serea a vazut incidentul si l-a eliminat pe portarul maramuresean, locul sau in poarta fiind luat de tinarul Albut.

In minutul 51, tensiunea avea sa se amplifice. Extensiv a profitat de avantajul omului in plus si a atacat periculos, prin Panc, care, abia introdus in teren, a sutat puternic de la 18 metri. Albut a respins in fata, iar Musat a reluat balonul cu capul in plasa. Era timp suficient pentru olteni sa egaleze, insa au irosit citeva ocazii favorabile. Pina la finalul meciului, baimarenii s-au aparat cu disperare, reusind sa obtina astfel victoria care le da dreptul sa sustina barajul. Fundasul Mieila a fost eliminat cu patru minute inainte de finalul intilnirii.

Stefan Zofei, presedintele craiovenilor, a spus dupa meci: „Felicit echipa gazda pentru daruire. Au facut tot ceea ce a trebuit pentru a cistiga. Nemultumirea mea este legata de cei care fac delegarile arbitrilor: la acest meci trebuia dat un arbitru cu facultatea terminata, nu unul cu scoala generala. Ii respectam, dar avem pretentia sa fim respectati.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS