16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBanatenii s-au smiorcait si nu au jucat

Banatenii s-au smiorcait si nu au jucat

Glumind si nu prea, se poate spune ca Electrica Timisoara a venit la Tirgu Carbunesti hotarita sa manince bataie, dar nu pe teren. In timp ce jucatorii de la Minerul Motru, liderii seriei, se chinuiau la… Timisoara si pierdeau fara dubii in fata unei formatii cu un nume care impune respect, Politehnica, prietenii lor de la Electrica faceau un adevarat balamuc la Carbunesti. Opinia generala era ca oaspetii tineau cu tot dinadinsul sa provoace dezordine pentru ca terenul din Carbunesti sa fie suspendat macar pentru o etapa. Nu de alta, dar urmatorul meci al Gilortului (echipa clasata pe locul doi) acasa este cu… Minerul Motru si el va fi hotaritor pentru stabilirea cistigatoarei seriei a cincea a Diviziei C.

Prin urmare, Electrica a sosit la stadion pusa pe harta. Timisorenii nu si-au adus autocarul pina in gura vestiarelor, ci au preferat sa coboare cu citeva zeci de metri inainte. Distanta pina la vestiare au parcurs-o luind la misto pe toata lumea, inclusiv pe jucatorii Gilortului, care in acele momente se intorceau de la o manastire. Cum altercatia nu a degenerat in cele din urma in bataia dorita, oaspetii si-au vazut de treaba si au lipsit apoi de la sedinta tehnica. Si-au imputernicit insa delegatul sa-l anunte pe observator ca au fost bruscati pe drumul catre stadion si ca in asemenea conditii vor boicota meciul. Cei de la Gilortul au iesit la incalzire, jucatorii de la Electrica asteptindu-i pe margine in civil si cu urale, invitindu-i chiar „s-o puna de una mica daca se cred tari in muschi“!

La ora 11.00, „centralul“ a fluierat inceputul meciului, doar cu gazdele pe teren, si a asteptat sfertul de ora regulamentar, doar-doar s-or razgindi oaspetii. In aceasta perioada, timisorenii stateau pe margine si se distrau: „Ba, vezi ca pleaca ala liber pe stinga!“, „Usor, ma, vezi sa nu-i rupi piciorul!“… Lumea fierbea in tribune si putin a lipsit ca „electricienii“ sa nu o incaseze pe bune de la citeva sute de oameni veniti sa vada un meci crincen, nu niste fotbalisti smiorcaiti, dar si smecheri in acelasi timp. La 11.15, arbitrul a fluierat finalul, consemnind refuzul oaspetilor de a intra pe teren. Incheind circul de la stadion, cei de la Electrica s-au urcat in autocar si au mers la politie sa reclame ca au fost agresati! Exista si o versiune conform careia jucatorii timisoreni ar fi plecat la Institutul de Medicina Legala Tirgu Jiu, unde patru dintre ei – Stupar, Nichiteanu, Belean si Stanciu – ar fi reusit sa obtina certificate medicale. Cei patru ar necesita ingrijiri medicale intre trei si opt zile.

La rindul sau, observatorul si-a notat ca la stadion nu a vazut nimic deosebit, dar ca timisorenii au sustinut sus si tare ca i-a batut cineva. Cazul se va judeca la FRF si in mod normal Gilortul va cistiga cu 3-0 la „masa verde“. Pierzind la Timisoara, Minerul Motru are un punct avans fata de Gilortul, dar peste nici o saptamina urmeaza meciul decisiv. Ramine de vazut daca „borugii“ vor reusi sa traga sforile pentru a suspenda stadionul din Carbunesti, de frica sa nu joace pe terenul adversarilor la promovare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS