16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportNetoiu impinge Universitatea spre fratii Mihailescu

Netoiu impinge Universitatea spre fratii Mihailescu

Actionarul Universitatii, Gigi Netoiu, a fost joi seara in cantonamentul din Lunca Jiului, unde a discutat cu conducerea tehnica si cu jucatorii alb-albastri. Conform unor surse credibile, actionarul Universitatii, Gigi Netoiu, s-a intilnit joi noapte, in Banie, cu unul dintre patronii Extensivului, Nicu Mihailescu. Obiectivul intilnirii a fost demararea negocierilor pentru cedarea, din vara, a clubului fanion al Olteniei actualilor patroni ai divizionarei B din Parcul „Romanescu“. Netoiu si Nicu Mihailescu s-au inteles in principiu sa perfecteze tranzactia, insa negocierile vor continua saptamina viitoare, cind celalalt patron al Extensivului, Eugen Mihailescu, va reveni din SUA.

Fratii Mihailescu s-au aratat dispusi sa preia echipa alb-albastra, insa nu renunta la formatia pe care o pastoresc in prezent. Daca Extensiv nu va promova in primul esalon, la aceasta grupare se vor roda jucatorii de perspectiva ai Universitatii. Ce se va intimpla insa daca Extensiv va promova in Divizia A?

Prin Craiova circula ieri-dimineata zvonul ca internationalul Gica Popescu i-ar fi cerut lui Netoiu sa-i vinda echipa Universitatea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS