29 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportVictorie importanta pentru craioveni

Victorie importanta pentru craioveni

UFC Electro a dominat de la un capat la altul partida de ieri cu Venus Bucuresti si, desi a avut numerose ocazii de a marca, nu a reusit sa inscrie decit o singura data. In prima parte a meciului, jocul a avut un tempo scazut, cei 22 de jucatori fiind vizibil incomodati de caldura. Totusi, Vilsan (’15) si Zaharia I (’18) puteau deschide scorul, dar suturile din interiorul suprafetei de pedeapsa expediate de cei doi mijlocasi craioveni au fost parate de portarul Bobariu.

La cinci minute de la inceputul reprizei secunde, Zaharia I putea modifica tabela, dar a sutat putin peste transversala dintr-o lovitura libera de la 18 metri. Opt minute mai tirziu, Nicola a inscris singurul gol al partidei, fundasul craiovean reluind in plasa din marginea careului mic o centrare de pe dreapta a lui Zaharia I. Dupa acest gol, elevii lui Florin Cioroianu au „inchis“ jocul, iar jucatorii bucuresteni nu au reusit sa se apropie periculos de poarta lui Rizan.

Cele trei puncte obtinute in meciul de ieri au o importanta deosebita pentru formatia din Valea Rosie, care in ultima parte a campionatului are un program infernal, urmind sa joace cu ocupantele primelor trei locuri din clasament, Rulmentul Alexandria, Juventus Bucuresti si Dacia Mioveni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS