21.7 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUn gol de trei puncte

Un gol de trei puncte

La capatul unui meci pe care l-a dominat cu autoritate, divizionara C Pan Group Armata Craiova a reusit sa invinga simbata, cu scorul de 1-0, pe AS Curtea de Arges. Unicul gol al partidei a fost marcat in minutul 31 de catre Turcila, care a sutat de la 22 de metri in vinclul portii lui Stancuna.

Elevii lui Jean Georgescu s-au instalat in terenul adversarilor inca din primul minut al intilnirii, insa le-a fost destul de greu sa strapunga aglomerata defensiva a echipei din Curtea de Arges. De fapt, formatia oaspete s-a aparat cu tot efectivul si nu a contat deloc in ofensiva, primul sut la poarta lui Irimin producindu-se abia in minutul 41.

In partea secunda a partidei, oaspetii au renuntat la apararea supraaglomerata si au initiat citeva actiuni ofensive, insa fara a pune in pericol poarta echipei craiovene.

La rindul lor, jucatorii olteni au continuat sa atace si si-au creat patru mari situatii de a inscrie, care au fost irosite insa de Jianu (’63), Dinu (’77) si Turcila (’81, ’85). Sa remarcam ca mijlocasul craiovean Calin Pantelimon a implinit simbata 22 de ani si a purtat, in meciul cu AS Curtea de Arges, pentru prima oara banderola de capitan al echipei Pan Group Armata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS