14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăSportGeneralul Iordanescu il va superviza pe „Nelu Colonelu'“

Generalul Iordanescu il va superviza pe „Nelu Colonelu’“

Partida amicala dintre reprezentativa Greciei si selectionata divizionara a Romaniei, care se va desfasura miine, la Alexandroupolis, nu va conta pentru palmares.

La acest meci, pe banca tehnica a tricolorilor va sta Ion Moldovan. „Nelu Colonelu’“ va fi supervizat insa de selectionerul Anghel Iordanescu. „Am pornit de la ideea ca Ion Moldovan ii cunoaste foarte bine pe toti jucatorii, cu mici exceptii, si am considerat ca e mai bine sa-l las pe el sa-i pregateasca“, a spus Iordanescu. El a mentionat ca lotul de 19 jucatori a fost format in urma unor discutii cu Ion Moldovan, Florin Cheran, Dan Apolzan, Anton Dobos si Ilie Stan.

Generalul nu este interesat de rezultat

Generalul Iordanescu a precizat ca il intereseaza mai putin rezultatul acestui meci. „In aceasta partida, principalul scop este o evaluare exacta a jucatorilor de perspectiva din campionatul intern, care ar putea trece la echipa mare“, a spus Iordanescu. El a adaugat ca impreuna cu ceilalti antrenori federali a incercat sa-i cuprinda in acest lot pe cei mai reprezentativi jucatori tineri din tara. „Pentru a oferi o motivatie jucatorilor, eu spun ca ii voi urmari pe toti, dar este clar ca unii fotbalisti au facut deja pasul catre echipa de seniori si voi fi cu lupa pe ei“, a spus selectionerul roman.

Moldovan se simte responsabil

Tehnicianul Ion Moldovan a spus ca rezultatul acestui meci nu este foarte important. „Rezultatul trebuie sa vina ca urmare a selectiei pe care am facut-o, a jocului echipei si a evolutiei fotbalistilor. Oricum, sint convins ca fiecare jucator isi doreste sa evolueze cit mai bine pentru a trece la echipa de seniori“, a spus Moldovan. El a precizat ca responsabilitatea meciului ii apartine, dar ca s-ar putea sa se consulte cu Iordanescu in legatura cu folosirea pe anumite posturi a unor jucatori aflati in atentia selectionerului.

Tricolorii pleaca astazi

Lotul selectionatei divizionare a efectuat ieri, de la ora 10.30, un antrenament pe stadionul „National“ din CNS „Lia Manoliu“. Jucatorii pregatiti de Ion Moldovan au sustinut ieri, de la ora 18.00, o partida amicala cu echipa de tineret a clubului Dinamo. Plecarea spre Grecia este programata astazi, la ora 9.30, iar dupa-amiaza va avea loc antrenamentul oficial.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS