19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDar cu Netoiu cine vorbeste?

Dar cu Netoiu cine vorbeste?

Sint convins ca Gigi Netoiu ride in draci cind citeste cite aliante se fac si se desfac in Banie, scopul fiind preluarea Universitatii asa cum va fi ea lasata de „Comandant“. Consilul local (desi acolo Vasile Bulucea se inchina cu stinga, iar Aurica Solomon, normal, cu dreapta, cind aud asa ceva), Dinel Staicu, fratii Mihailescu, George Ilinca si Doru Stanescu, Ilie Balaci, chiar Gica Popescu sint variante care apar „solo“ sau in diverse forme de asociere in dreptul viitorilor investitori, antrenorii sint deja „stabiliti“ – Sorin Cirtu, Emil Sandoi, Silviu Lung, Marian Bondrea, cam multi, totusi -, iar presedintii au si ei concursul lor, Marcel Popescu (pai, nu e impresar?), Fane Zofei (haida de!), Costel Mitrita, Ionel Danciulescu (na, ca apar si posibile „importuri“!) fiind pomeniti, unii cu voia, altii fara voia lor, ca favoriti.

Iata o „oferta“ incredibil de mare, problema este ca, deocamdata, nimeni nu s-a aratat decis sa-l abordeze transant pe „Comandant“. Mai ales ca, daca ar fi sa-l credem, ca si aici avem unele indoieli, Gigi Netoiu a marturisit in nenumarate rinduri ca accepta negocieri serioase pe tema cedarii echipei.

Prin urmare, nimeni nu intelege de ce, daca tot exista amatori sa preia Universitatea, tranzactia este invaluita in mister, de parca ar fi vorba de o arma ultrasofisticata si nu de o echipa de fotbal. Analizind situatia, esti indemnat sa presupui mai degraba ca, la ora actuala, Netoiu nici daca vrea nu are cu cine sa discute, pentru ca partenerii de dialog, ca niste olteni care se respecta, nu au reusit nici pe departe sa se puna de acord asupra unei strategii comune.

Oricum, avem semnale clare, chiar din anturajul „Comandantului“, ca acesta este dispus mai mult ca oricind sa predea – in conditii, este adevarat, discutabile – Universitatea. Din pacate, inca nu stim cine va veni, iar timpul preseaza. Cei care tot incearca sa-si gaseasca pozitii cit mai puternice in viitoarea structura ar trebui sa-si dea seama ca sezonul intern este aproape de final, iar echipele care se respecta se organizeaza inca de acum pentru campionatul urmator. Mai mult, se apropie si Campionatul Mondial si avem o banuiala ca atunci Gigi Netoiu va fi greu de deranjat din fata televizorului, daca nu cumva se va decide sa-i vada pe viu pe alde Ronaldo si Zidane. Si sa nu va inchipuiti ca le vom putea cere coreenilor sau japonezilor sa-l trimita acasa doar pentru ca, tirguindu-ne prea mult intre noi, am uitat, de fapt, esentialul si „Comandantul“, nervos, nu ne-a mai asteptat. Totusi, stiti ce ar fi culmea? Ca Gigi Netoiu sa vinda totusi Universitatea unor olteni, dar tranzactia sa se faca tocmai la Tokyo…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS