12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFara Neagoe si Ciuca

Fara Neagoe si Ciuca

Dupa ce au avut doua zile libere de Pasti, fotbalistii divizionarei B din Parcul „Romanescu“ si-au reluat luni antrenamentele, care s-au desfasurat pe propria baza sportiva. Ratind vinerea trecuta, in disputa cu textilistii aradeni, sansa de a se apropia de echipele cu care se bate pentru promovare, UTA si FC Baia Mare, trupei oltene nu-i ramine decit sa abordeze la victorie meciurile care au mai ramas de disputat. Si, lucru deloc de neglijat, sa spere ca jocul rezultatelor ii va fi favorabil. Proxima ocazie in care craiovenii trebuie sa cistige trei puncte si sa mai atenueze astfel din amaraciunea semiesecului din partida cu UTA este intilnirea de simbata, din deplasare, cu Pandurii Tirgu Jiu.

Trioul Vasile Silaghi – Eugen Neagoe – George Bita a condus cite o sedinta de pregatire zilnica in aceste zile, iar in aceasta seara fotbalistii necasatoriti din lot vor intra in cantonamentul de la hotelul Parc. Miine, dupa antrenamentul de dimineata, delegatia Extensivului se va deplasa la Tirgu Jiu, unde la sfirsitul acestei va intilni echipa pregatita de Emil Sandoi, Pandurii.

Pentru acest meci, tehnicienii craioveni nu ii pot folosi pe fundasul Madalin Ciuca si pe atacantul Eugen Neagoe. Daca primul este suspendat pentru cumul de cartonase, Neagoe acuza dureri dupa accidentarea suferita in intilnirea din runda precedenta. Antrenorul-jucator al Extensivului nu a efectuat nici un antrenament in aceasta saptamina, insa spera ca astazi sa faca o miscare usoara.

Meciul dintre Pandurii si Extensiv va fi arbitrat de o brigada alcatuita din Octavian Trandu – Cornel Avram (ambii din Timisoara), Adrian Vidan (Bucuresti). Observator federal a fost desemnat sibianul Aron Huzu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS