12 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDoua minute si atit cu Florin Marin

Doua minute si atit cu Florin Marin

Universitatea si-a reluat de luni pregatirile in vederea meciului din etapa a 26-a, Sportul – Universitatea, partida in care nu va evolua atacantul Victoras Iacob, care este suspendat. Incepind de astazi, mijlocasul Stefan Grigorie absenteaza de la pregatirile gruparii oltene, deoarece este convocat pentru partida Grecia – Romania (programata duminica, la Alexandroupolis), meci amical in care Iordanescu trimite selectionata divizionara Under 23, care este antrenata de Ion Moldovan. L-am contactat ieri-dimineata pe antrenorul Florin Marin pentru a afla ultimele amanunte din lotul alb-albastrilor.

– Care este programul de pregatire pina la meciul cu Sportul Studentesc de saptamina viitoare?

– Raminem in Craiova, ne pregatim in cantonamentul din Lunca Jiului conform programului stabilit. Astazi (ieri – n.r.) avem o singura sedinta de pregatire, iar joi si vineri am programat antrenamente duble (doua). Simbata doar unul, dupa care lotul intra in cantonament.

– Inteleg ca pina la meciul cu Sportul nu vor mai fi probleme deosebite in lot?

– Am si acum probleme deosebite in lot. Jucatorii care au fost accidentati in ultima perioada nu s-au recuperat in totalitate. Ei sint sanatosi, dar nu sint la zi cu pregatirea fizica din motivele obiective cunoscute.

– Presa consemneaza un nou scandal la echipa, intre actionarul Gigi Netoiu si jucatorul Gabi Vochin…

– Nu este adevarat.

– Meciul cu Sportul a devenit unul dificil?

– Mi-ati solicitat doua minute, gata! Am treaba, incepe antrenamentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS