19.9 C
Craiova
luni, 27 mai, 2024
Știri de ultima orăSportUn semiesec suparator

Un semiesec suparator

Alegind sa promoveze derbiul cu UTA ca pe un spectacol garantat, FC Extensiv a esuat lamentabil pe parcursul reprezentatiei si multa lume s-a intrebat daca nu cumva chemarile disperate adresate suporterilor olteni in saptamina premergatoare meciului au facut mai degraba rau decit bine. Oricum, dezamagiti de sicanele inventate de sefii Universitatii, microbistii din Banie s-au prezentat urgent pe arena din Parcul „Romanescu“, dar, din pacate, fotbalistii craioveni au cam ratat intilnirea.

Excesiv de timorati, pierzindu-l si pe Eugen Neagoe in prima repriza, jucatorii nostri nu au reusit sa evite practic nici o capcana inventata de niste adversari mediocri, dar pragmatici, prilejuindu-i talentatului Hutan sa someze nonstop in poarta aradenilor. Surprinzator de linistit a fost si – haideti sa-i spunem antrenorul – Vasile Silaghi, comportarea sa, mai ales la un asemenea derbi, situindu-se la polul opus celei cu care ne obisnuia Sorin Cirtu chiar si la partide fara miza.

Poate ca tocmai aici gasim si explicatia semiesecului inregistrat vineri de FC Extensiv. Astfel, in timp ce conducatorii s-au straduit sa asigure o atmosfera de mare meci, Silaghi a ratat pregatirea corespunzatoare unui asemenea duel, lamurindu-ne ca aducerea sa pe banca tehnica a craiovenilor in acest final incandescent de sezon a fost o imensa gafa.

Au mai ramas insa sase etape si Extensiv pastreaza inca sanse sa se claseze macar pe locul secund in serie. Ideal ar fi ca fratii Mihailescu sa evalueze rapid situatia actuala, nu prea avantajoasa pentru noi, si, ferindu-se de sugestii gen „Danciulescu“, sa repare din mers un mecanism altfel solid, dar care a suferit mici defectiuni. Apoi, am mai scris, Bania asteapta inca mult de la Mihailesti, nu putini fiind cei care ii considera nimeriti pentru a pune si ei umarul la salvarea Universitatii. Pina acolo insa, ar fi bine ca Extensiv sa prinda in extremis macar barajul, iar fratii sa ne convinga ca vor miza in viitor in primul rind pe olteni. Ca daca avem chef sa ne distram cu mercenari mergem la Gigi Netoiu, oricum Florin Marin este un colos pe linga Vasile Silaghi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS