14.8 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăSportInapoi la evitarea retrogradarii!

Inapoi la evitarea retrogradarii!

Universitatea – Farul
• Stadion „Ion Oblemenco“, simbata, ora 11.00.
• Formatii probabile:
Universitatea: D. Tudor (Preda) – C. Dobre, Vochin, Craciunescu, Baldovin, D. Rednic – Stoican, C. Dinu, Frasineanu – Barcauan, Manta (Verdes). Antrenor: Fl. Marin.
Farul: Curca – Popete, N. Tanasa, Abaluta, I. Barbu, Senin – Badescu, Usurelu, Cristocea – L. Mihai, Negru. Antrenor: Petre Grigoras.
• Vor arbitra: Al. Deaconu – N. Marodin si Cr. Marinescu. Observatori: M. Radulescu, D. Petrescu.
• Partida echipelor de tineret se desfasoara astazi, la ora 11.00, pe stadionul „Ion Oblemenco II“.

Un meci intre doua echipe care au -5, respectiv -8 la „adevar“ nu poate fi decit unul al… adevarului. Ambele formatii care joaca miine la matineu au nevoie de puncte. Va fi probabil o partida apriga, de angajament, gazdele trebuind acum sa joace o alta partitura decit cele din controversatele intilniri cu Petrolul, Ceahlaul sau Dinamo. Constantenii vin in Craiova dupa o risipa uriasa de energie si nervi in meciul pierdut in fata Bacaului, la care au acuzat arbitrajul. Oricum, la Constanta s-a jucat miercuri pe viata si pe moarte, in timp ce in Stefan cel Mare a fost un altfel de meci.

Universitatea mai are de jucat acasa trei meciuri, toate dificile prin prisma obiectivelor adversarilor care vin pe „Ion Oblemenco“: Farul (miine), Astra si FC National. „N-avem voie sa facem pasi gresiti, deoarece am intrat intr-o zona care ar putea fi cu emotii“, spunea un oficial al alb-albastrilor. Gazdele se confrunta cu probleme de lot: Iacob, Alexa (suspendati), Burca, Danciu (indisponibili). Comisia de Disciplina a FRF a aminat ieri luarea unei decizii in privinta jucatorilor V. Iacob si Barcauan, care au comis acte de indisciplina in meciul Universitatea – Ceahlaul, dar nu au fost sanctionati.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS