22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„UTA nu va avea vineri viata usoara!“

„UTA nu va avea vineri viata usoara!“

Divizionara B din Parcul „Romanescu“ a efectuat ieri dupa-amiaza primul antrenament din aceasta saptamina. Trioul Silaghi – Bita – Neagoe vor conduce astazi, miine si joi cite o sedinta de pregatire, care urmeaza sa se desfasoare pe propria baza sportiva. Fotbalistii gruparii craiovene vor intra joi seara in cantonamentul de la hotelul Parc.

Etapa de la sfirsitul acestei saptamini se va disputa vineri, de la ora 15.00, pentru ca jucatorii, antrenorii si conducatorii echipelor sa beneficieze de o zi libera in ajunul Pastelui.

Pentru meciul de vineri, cind Extensiv va juca pe propriul teren, cu lidera clasamentului, UTA, tehnicienii craioveni nu se confrunta cu probleme de efectiv. Dupa meciul cu Universitatea Cluj citiva jucatori olteni acuzau unele accidentari usoare, dar pina vineri vor fi apti de joc.

Intrebat care este obiectivul Extensivului in meciul cu UTA, antrenorul secund Eugen Neagoe a spus: „Evident, vrem sa cistigam! Dupa atmosfera ostila pe care ne-au creat-o in ultima vreme, prin acuzatii prin ziare, aradenii nu vor avea viata usoara la meciul de vineri. O sa le demonstram cine are valoare si merita sa promoveze!“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS