22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSuporterii i-au lasat in chiloti pe jucatorii de la Vitesse Arnhem

Suporterii i-au lasat in chiloti pe jucatorii de la Vitesse Arnhem

Stefan Nanu a fost „imbracat“ de un fan al echipei ca sa nu raceasca

Duminica seara, echipa olandeza Vitesse Arnhem a sustinut ultima partida pe teren propriu din acest sezon. Formatia la care evolueaza si internationalul oltean Stefan Nanu s-a impus fara probleme cu 4-2 in fata celor de la Willem Tilburg si inainte de ultima etapa ocupa locul patru in clasament. In urma acestei victorii, Vitesse s-a calificat in Cupa UEFA, iar performanta a fost sarbatorita cum se cuvine. „A fost ceva extraordinar – a povestit Nanu. Inainte de meci am fost martori la un spectacol uimitor intretinut de un foc de artificii galben-negru, culorile clubului nostru. Dupa partida am ramas minute bune pe teren, unde au intrat si suporterii care, evident, ne-au luat tricourile“.

Conform fotbalistului oltean, nebunia a continuat in centrul orasului: „A ajuns acolo toata echipa, iar de la stadion plecaseram toti imbracati elegant. Pe scena din centrul orasului insa, la cererea celor sase-sapte mii de fani, am inceput sa ne rupem hainele intre noi si sa aruncam multimii bucati de pantaloni, camasi sau cravate. Unii dintre colegi au ramas pur si simplu in chiloti. Un mare fan de-ai mei m-a tras insa de-o parte si m-a rugat sa-i dau camasa mea. M-am conformat, iar omul s-a dezbracat si el si mi-a dat in schimb camasa sa. A zis sa o pun pe mine sa nu racesc“.

Noaptea de vis a jucatorilor de la Vitesse s-a incheiat spre dimineata intr-un bar luxos. Acolo, fotbalistii au venit impreuna cu sotiile, iar fostul antrenor ala echipei, Ronald Koeman, cel care acum cistiga campionatul cu Ajax, a onorat si el petrecerea. Patronul barului, dar si unul dintre sponsorii echipei i-au facut cadou lui Fane Nanu doua imense sticle de sampanie, marturisind ca, dupa parerea lor, romanul a fost cel mai bun jucator din lot in acest campionat.

Printre altele, sa mai spunem ca Vitesse este singura formatie din Olanda care nu a pierdut nici un meci acasa pe parcursul sezonului trecut, iar in retur echipa nu a suferit nici o infringere, indiferent unde a jucat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS