22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Am gresit in Giulesti, care este problema?“

„Am gresit in Giulesti, care este problema?“

Dupa derbiul din Giulesti, goal-keeper-ul Universitatii, Fane Preda, a fost catalogat ca „foarte slab“, antrenorul Florin Marin declarind: „Am cam pierdut puncte pe mina portarului nostru“. In presa au aparut si informatii potrivit carora oficialii Universitatii l-ar fi acuzat ca unele evolutii slabe (meciurile cu Petrolul, Ceahlaul, Rapid – n.r.) n-ar fi fost doar ca urmare a unei forme slabe. Cert este ca Preda a fost pedepsit si trimis la tineret pentru meciul cu UMT. El n-a figurat nici macar pe lista de rezerve a partidei de simbata. Inainte de meciul cu timisorenii, i-am solicitat lui Preda un scurt interviu.

– Astazi (simbata – n.r.) nu esti trecut nici macar pe lista de rezerve. Ce ti s-a comunicat oficial?

– Nimic. Si e normal sa nu mi se comunice nimic.

– De ce?

– Pai, eu fac parte din lotul Universitatii Craiova si… Deci nu e nici o problema daca apar sau nu poarta echipei intr-un meci. Nu cred ca trebuia sa mi se comunice ceva. Nu-i nimic anormal.

– Dupa meciul cu Rapid ai primit observatii critice. In presa s-a scris ca ai fi fost acuzat de oficiali ai Universitatii ca…

– Scuzati-ma de intrerupere, dar ceea ce a aparut in ziare sint simple speculatii. Si nu inteleg de unde au aparut. Recunosc, in meciul din Giulesti am avut o prestatie sub nivelul cu care s-a obisnuit lumea fotbalului.

– Totusi, o evolutie neasteptat de slaba fata de valoarea ta!

– Pai, repet, recunosc, asta-i situatia. Am primit goluri la care am gresit. Nu neaparat la meciul cu Rapid. Dar nu este nici o problema, nu vad unde este problema.

– Penalizari financiare?

– Nu. Sint la tineret deocamdata. La orice echipa de fotbal, un jucator care se considera profesionist se supune in totalitate deciziilor antrenorului. Asa cum este cazul meu acum.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS