20.6 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Trebuie sa ne incurajam echipa!“

„Trebuie sa ne incurajam echipa!“

Pandurii Tirgu Jiu 2

CSM Resita 0

• Stadion „Municipal“, spectatori: 3.500.

• Au marcat: Ad. Popescu ’30, R. Voinea ’90.

Pandurii: Hirsu 7 – Amzucu 7; Nicola 7;, R. Radoi 7 – Serbanoiu 6,5; Dica 6 (’76, Lepadat 6,5); I. Stefan 6,5 (’83 Mocioi); Nicolaescu 6; Trofin 7 – Ad. Popescu 7; Vintilescu 5 (’60, R. Voinea 7). Antrenor: E. Sandoi.

Resita: Agachi 5 – Ibric 5; Ciucur 6,5; Badaluta 5 (’16, Berceny 6); D. Miclea 5 – R. Miclea 6 (’73 Almasan); Dianu 6; Doana 6; Ciocoi 6 – Lupascu 5,5 (’52, Nica 6); Bratu 5. Antrenor: D. Marcu.

• Au arbitrat: A. Simion 7 – E, Dumitrescu 7; Gh. Negoita 7.

Faptul ca in etapa precedenta Pandurii au reusit un rezultat de egalitate pe terenul ocupantei locului doi, FC Baia Mare, nu a contat prea mult pentru spectatorii echipei din Tirgu Jiu. Acestia nu au venit in numar foarte mare pe „Municipal“, cu toate ca intrarea a fost libera. Din pacate numarul de spectatori, 3.500, a fost chiar mai mic decit la precedentele meciuri de pe teren propriu. Explicatia ar putea fi jocul mai slab din meciul cu ASA Tirgu Mures, cind Pandurii nu reusisera decit un egal.

La conferinta de presa, Emil Sandoi a spus ca echipa are nevoie de sprijinul spectatorilor: „Avem nevoie de sprijinul publicului mai ales pentru jucatorii mai tineri, pe care i-am introdus acum in teren, pentru ca ne confruntam cu indisponibilitati ale titularilor din cauza accidentarilor sau suspendarilor. Avem si citiva jucatori nerefacuti dupa operatiile suferite. Neavind sprijinul publicului, ei joaca mult mai stresati acasa si poate de aceea nu reusesc sa se exprime la adevarata lor valoare, sau nu reusesc sa dea pe teren ceea ce am dori noi. Daca vom continua sa admonestam continuu un jucator de 18-19 ani, jocul lui va avea de suferit. Eu cred ca pina la sfirsitul campionatului trebuie sa ne incurajam echipa.“

Printre cei care au intrat in ultima vreme in vizorul unora dintre suporteri se numara atacantii Vintilescu si Croitoru, ultimul evoluind insa foarte putin in acest retur. Tehnicianul a recunoscut ca in anumite momente ale jocului resitenii au dominat, insa n-au fost destul de convingatori. De altfel, nici Pandurii nu au fost in cea mai buna zi, dar au reusit sa-si creeze mai multe ocazii prin Ad. Popescu, Dica, Nicolaescu si R. Voinea. Scorul a fost deschis de golgheterul gorjenilor, Adi Popescu, care a speculat o greseala a apararii resitene, acesta contribuind si la inscrierea celui de-al doilea gol prin pasa catre Rodin Voinea (’90).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS