14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăSportSemiesec pentru „militari“

Semiesec pentru „militari“

Pan Group Armata 1

Dacia Mioveni 1

• Au marcat: Velica ’81 / Ivan ’60.

PGA: Irimin – Tanasie, Tranculescu, Olaru (’71, Ghita) – Surcel, Pantelimon, Negrea, Stanculescu, Grigore (’73, Dinu) – Turcila, Jianu (’71, Velica). Antrenor: J. Georgescu.

Dacia: Diaconescu – D. Ciobanu, Mordonu, Mocanu, Cl. Ciortan, Baicu – M. Stoica, Serban (’89, Roman), Vlad (’66, Nefitovici) – Ivan (’68, Marinac), Ov. Ciortan. Antrenor: I. Eftimie.

• Au arbitrat: I. Avram – B. Velicu, D. Rosu (toti din Bucuresti).

Pan Group Armata nu a obtinut decit o remiza in partida de simbata, din propriul fief, cu Dacia Mioveni, desi a controlat ostilitatile din teren de la un capat la altul al meciului. Principalul motiv al acestui semiesec inregitrat de formatia olteana il constituie neputinta elevilor lui Jean Georgescu de a concretiza ocaziile de gol pe care si le-au creat. „Campionul“ ratarilor a fost Calin Pantelimon, talentatul mijlocas craiovean irosind patru mari oportunitati de a marca (‘1, ’32, ’44, ’83).

Desi au dominat prima repriza, iar runda secunda au inceput-o in aceeasi nota, fotbalistii olteni s-au vazut condusi pe tabela de marcaj in minutul 60, cind Ivan, nemarcat la sase metri de poarta, a reluat imparabil cu capul centrarea de pe stinga a lui Baicu. Introdus pe teren in minutul 71, in locul lui Jianu, Velica a reusit sa egaleze zece minute mai tirziu cu un sut plasat din mijlocul careului mare, stabilind astfel rezultatul final.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS