12.3 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Arbitraj ostil

Dunarea Giurgiu 1

UFC Electro 0

• A marcat: Dinu ’25.

UFC Electro: Rizan – Boboc (’60, Vilau), L. Tilihoi, Nicola, Sandu, Mihalache – Vilsan, Musat, Rotaru, Stanciulescu (’55, Giubega) – Dumitrica. Antrenor: Fl. Cioroianu.

• Au arbitrat: L. Mihai (Bucuresti) – Fl. Purcaroiu, A. Pantelimonescu (ambii din Ploiesti).

Aflindu-se la -4 in „clasamentul adevarului“, Dunarea Giurgiu si-a luat toate masurile de siguranta pentru a nu rata victoria in partida de simbata cu UFC Electro. In consecinta, arbitrajul prestat de brigada condusa de bucuresteanul L. Mihai a fost sub orice critica, centralul din Capitala tolerind nepermis de mult jocul la intimidare practicat de fotbalistii din Giurgiu. Mai mult chiar, arbitrul L. Mihai a refuzat sa acorde un penalti pentru craioveni in minutul 30, desi Liviu Vilsan a fost faultat clar in careu, iar, in repriza secunda, atacantul oltean Omar Dumitrica a fost semnalizat eronat in ofsaid, intr-o faza in care scapase singur cu portarul advers. Singurul gol al partidei a fost marcat in minutul 25 de catre Dinu, care l-a deposedat pe Boboc si a sutat de la 17 metri printre picioarele fundasului Nicola, portarul Rizan, mascat de colegul sau, neputind interveni.

Referindu-se la meciul de simbata, tehnicianul echipei din Valea Rosie, Florin Cioroianu, a spus: „Sint multumit de evolutia jucatorilor mei si, tinind cont de conditiile in care s-a desfasurat partida de la Giurgiu, nu cred ca puteam obtine mai mult.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS