16.8 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportNu se va auzi nici musca pe „Ion Oblemenco“

Nu se va auzi nici musca pe „Ion Oblemenco“

• Partida „U“ Craiova – UMT va incepe astazi, la ora 17.00 • Frasineanu si Baldovin sint suspendati • Burca, Danciu, Stoican, Craciunescu si Vochin sint nerefacuti complet

Universitatea – UMT

• Stadion „Ion Oblemenco“, simbata, ora 17.00.

• Formatiile probabile:

Universitatea: D. Tudor – C. Dobre, Rada (Craciunescu), Vochin, D. Rednic – Grigorie, Alexa, Vigariu, C. Dinu – Barcauan, Verdes. Antrenor: Fl. Marin.

UMT: Almasan (Buturuga) – Briciu, Mada, Utfineant, Roman – S. Bar, Nincsovics (Gosa), Fl. Calin, Marisescu, Vlaicu – Cl. Balaci. Antrenor: Gh. Staicu.

• Vor arbitra: D. Georgescu jr. – Ad. Vidan, Al. Drogeanu.

• Observatori: V. Alexandru, M. Stoenescu.

Chiar daca multi oameni de fotbal considera ca un oras de traditie ca Timisoara merita sa aiba o echipa de Divizia A (sase titluri nationale au poposit, inainte de razboi, acolo), iata ca in acest sezon ambele echipe reprezentative ale orasului sint ca si retrogradate: UMT se va intoarce in B, iar „Poli“ este deja in C. Cu alte cuvinte, fotbalul a murit acum la Timisoara! Orice discutie sau avancronica despre meciul de astazi din Banie, Universitatea – UMT, poate fi rezumata simplu: gazdele n-ar trebui sa aiba emotii in privinta victoriei.

Cind a preluat UMT, venerabilul antrenor Gigi Staicu a spus: „Daca se vor rezolva problemele financiare, cred ca UMT va fi revelatia returului“. Dar declaratia lui Staicu nu s-a adeverit, timisorenii fiind ciuca batailor. Pentru jucatorii lui Netoiu et comp., aceasta intilnire ar trebui sa fie, intr-un fel, o repetitie inaintea derbiului cu Dinamo (miercuri, 1 mai), o partida interesanta din mai multe puncte de vedere. Dar pina miercuri, sa asteptam intilnirea de astazi. Timisorenii il au suspendat pe Savoiu pentru cartonasul rosu primit in etapa trecuta. La gazde, patru jucatori sint indisponibili astazi: Frasineanu, Baldovin (suspendati), Burca, Danciu (nerefacuti). Incerti sint: Stoican, Craciunescu si Vochin. Reintra Alexa si Barcauan. Un mucalit spunea ieri: „Va amintiti de meciul «fara probleme» cu Gaz Metan Medias, lanterna rosie a campionatului trecut? Asa a fost considerat meciul inainte de disputare, deoarece Gaz Metan obtinuse atunci, din 24 de meciuri, doar doua victorii! Si la meciul cu Universitatea a obtinut-o surprinzator pe a treia. Si ultima in acel campionat 2000/2001! Presa a scris atunci „Rusinea Maxima“, iar dom’ „Comandant“ a fost transant: «Atit putem acum!». Nu vreau sa insinuez nimic, doar mi-am amintit“. Cit putem miercuri?, aceasta-i intrebarea noastra pentru repetitia de astazi. Repetitie care se va desfasura, probabil, intr-un anonimat total. Ca asa a ordonat „Comandantul“…

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS